TVpriser.dk - Sammenlign TV pakker og streaming tjenester
Angiv søgekriterier
TV signal:
TV kanaler:
Streaming indhold:

Hvis du er på udkig efter en streamingtjeneste, hvor du både kan se film, serier samt de bedste programmer i fjernsynet, skal du tage et kig på Viaplay. Her i artiklen vil du finde ud af, om Viaplay er noget for dig eller om du skal lede efter en helt anden streamingtjeneste.

Hvem er Viaplay?

Viaplay har eksisteret i lidt over 7 år, da de åbnede for siden i 2011. I dag er Viaplay en af danskernes favorit streamingtjeneste, da du kan finde alt lige fra serier, film, børneunderholdning, sport samt en masse andet. Viaplay har ikke kun film og serier samt sport. Du kan nemlig også finde en masse serier og programmer, som du kan se på TV3 samt andre kanaler. Så hvis du for eksempel er gået glip af din yndlingsserie i fjernsynet, kan du med stor sandsynlighed finde afsnittet på Viaplay. Hvis du vil finde ud af, om Viaplay er noget for dig, så kan du prøve en gratis måned helt gratis. Når denne gratis måned er overstået, kan du finde ud af, om du vil fortsætte med et abonnement eller finde en anden form for streamingtjeneste. Du kan købe et abonnement for 79 kroner om måneden hos Viaplay.

Find disse film og serier hos Viaplay

Som sagt kan du finde en masse forskellige film og serier hos Viaplay. Du behøver derfor ikke længere være afhængig af, at der er noget godt i fjernsynet, da du bare kan klikke dig ind hos Viaplay i stedet for. Du kan for eksempel finde følgende film og serier på siden:

- The Walking Dead
- Sherlock
- Dexter
- Jersey Shore
- Project Runway
- Forside Fruer
- Familien fra Bryggen
- Split
- Moana
- Patriots Day
- The Shack
- Guardians of the Galaxy
- The Shallows
- Nerve
- The Revenant
- The Day after Tomorrow
- The X-files

Samt en masse andre film og serier. Der er nok for hele familien eller dig, der blot elsker at have et stort udvalg at vælge imellem. Det er lige meget, om du har børn eller ej i familien, der er nemlig både noget for den store og lille hos Viaplay. Du kan endda finde en masse sport hos Viaplay og på denne måde se alle de bedste kampe på siden, hvis du har købt det helt rette abonnement.

Se film eller serier hos Viaplay uden at være online

Hvis du elsker at se en god film eller serie, mens du sidder i bilen på vej på ferie eller lignende, så har du faktisk muligheden for det – også selvom du ikke har noget internet. Du kan nemlig gemme film og serier ned på din Ipad, så du kan se film og serier, når du ikke er online. Du kan ikke downloade alt indhold hos Viaplay, men du kan altid finde noget, som der er værd at se – også selvom du ikke har noget internet.