TVpriser.dk - Sammenlign TV pakker og streaming tjenester
Angiv søgekriterier
TV signal:
TV kanaler:
Streaming indhold:

Hos Telia kan du finde en masse forskellige tjenester, som du kan benytte dig af. Denne artikel kommer til at handle om Telia og deres TV-tjenester, så du kan få en spændende Tv-pakke i hjemmet. Læs med videre og se om Telia TV er noget for dig.

Hvem er Telia?

Telia har eksisteret siden 1995 og ejes af finsk-svenske koncern Telia Company. Du kan finde Telia i både Danmark samt udlandet, og du kan finde en masse forskellige tjenester hos dem. Du kan blandt andet finde telefoni, mobilt bredbånd, fastnet, bredbånd, internet og selvfølgelig TV. Denne artikel kommer kun til at handle om Telia TV, så du kan finde ud af, om du skal have én af deres pakker i hjemmet.

Lav din egen Tv-pakke hos Telia

Hos Telia behøver du ikke nøjes med en Tv-pakke, der allerede er bestemt med diverse kanaler på forhånd. Hos Telia kan du nemlig helt selv lave din egen Tv-pakke, så du kan få alle de kanaler, som du har brug for derhjemme. Har i brug for en masse spændende kanaler med gode film eller børneunderholdning? Så er det bare med at vælge disse kanaler. Du kan vælge forskellige former for pakker afhængig af, hvor mange kanaler du har brug for. Du kan for eksempel vælge en pakke med 16 valgfrie kanaler for 99 kroner om måneden. Du kan også vælge 26 kanaler for i alt 249 kroner om måneden. Sidst men ikke mindst kan du vælge den helt store pakke med 47 kanaler for i alt 329 kroner om måneden. Du kan vælge i blandt et væld af forskellige kanaler såsom: TV2, DR1, DR3, Kanal 4, Kanal 5, TLC, Ramasjang, Discovery Channel, Animal Planet, TV2 Zulu med mere.

Streaming med Telia TV

Hvis du ikke har nok i din Tv-pakke, så kan du også tilvælge diverse streaming med i din pakke. Du kan for eksempel tilvælge HBO Nordic for 69 kroner om måneden, Børnepakken for også 69 kroner om måneden eller C More Film for 99 kroner om måneden samt nogle andre. Du kan derfor også få en masse film og serier med i købet, hvis du har brug for noget mere underholdning. Der er derfor stor frihed i forhold til Telia TV, da du helt selv kan finde de perfekte kanaler for dig og din familie samt eventuelt få noget ekstra streaming med i købet.

Lej film med Telia TV

Hvis der ikke er noget i fjernsynet en fredag aften, så behøver du ikke sidde og kede dig hele aftenen. Du kan nemlig også sagtens leje en god film med Telia TV, hvor du finder et væld af forskellige gode biograffilm med mere. Du kan rent faktisk finde mere end 4000 forskellige film, og du kan endda styre det hele med hjælp fra Telia applikationen. Du kan se film lige når det passer dig, da du altid kan tage et kig i Telia ”filmbutik”. Det koster selvfølgelig penge hver gang, at du lejer en film. Prisen afhænger af selve filmen, som du vælger.