TVpriser.dk - Sammenlign TV pakker og streaming tjenester
Angiv søgekriterier
TV signal:
TV kanaler:
Streaming indhold:

Hvis du er vild med film og serier, så skal du tage et kig på siden C More. Her kan du nemlig finde et væld af film og serier, som du kan nyde godt af alle aftener. Læs med videre her i denne artikel og find ud af, om dette er en streamingtjeneste for dig eller ej. 

Hvem er C More?

Hos C More kan du frit vælge mellem film, serier samt børneunderholdning. Du kan endda finde en masse af de nyeste film og serier. Hos C More får de film og serier fra mange af de største producenter af film og serier, så du altid er sikret adgang til et univers af underholdning. Hvis du ikke ønsker at se film eller serier på din computer, så kan du også sagtens se C More på dit fjernsyn. Du vælger derfor helt selv på hvilken enhed, du gerne vil nyde en fremragende film eller en spændende serie. Hos C More kommer der nye film ind i hver uge, så du altid har noget nyt at kigge på. Du kan både se udenlandske samt danske film og serier på siden. Når du tilmelder dig hos C More, kan du få de første to uger helt gratis. Herefter skal du købe et abonnement, der koster 99 kroner om måneden. Med dette abonnement kan du se alle de forskellige film og serier på siden. Du binder dig overhovedet ikke, og kan derfor altid slutte abonnementet igen med det samme, hvis du finder ud af, at det ikke er noget for dig. Du kan også vælge nogle andre pakker hos C More. For eksempel kan du bestille et abonnement for to måneder, hvor du kun betaler for den anden måned. Du betaler derfor kun 99 kroner for to måneder. Sidst men ikke mindst kan du også vælge deres Golf-pakke, hvor du kan se golf fra PGA Touren. Dette koster 59 kroner om måneden. Der er derfor mulighed for at prøve abonnementet til en billig penge eller kun at vælge Golf-pakken, hvis du er helt vild med golf.

Find Tv-kanaler hos C More

Hos C More har de andet end blot film, serier og underholdning for børn. De har nemlig også deres helt egne kanaler, hvor du også kan finde et væld af spændende og interessant underholdning. Du kan for eksempel tage et kig på følgende kanaler:

  • C More Stars
  • C More First
  • C More Hits
  • SF Kanalen
  • C More Golf

På disse kanaler kan du finde forskellige programmer, film samt meget mere, som du også kan nyde godt af.

Sådan får du C More

Hvis C More er lige noget for dig, så skal du blot klikke dig ind på deres side på internettet for at bestille det. Du skal vælge den pakke eller prøveperiode, der passer bedst til dig. Du skal blot oprette en profil, indtaste diverse oplysninger og så kan du komme i gang med C More på enten computeren, fjernsynet, tabletten med mere.