TVpriser.dk - Sammenlign TV pakker og streaming tjenester
Angiv søgekriterier
TV signal:
TV kanaler:
Streaming indhold:

Canal Digital er den største udbyder af TV i Norden. De har flere års erfaring i digital TV, som de sender ud til alle de danske hjem. De er en del af Telenor, hvilket også er et stort firma i Norden.

Hvad kan du få hos Canal Digital?

Hvis du vil blive kunde hos Canal Digital, så kan du få deres TV helt kvit og frit den allerførste måned. Hvis du er tilfreds med det hele, kan du fortsætte. Hvis du ikke mener, at Canal Digital er noget for dig, så behøver du ikke fortsætte. Hos Canal Digital har de nogle forskellige Tv-pakker, som du kan vælge imellem. Du kan vælge mellem Family Tv-pakken samt C More film og serier. Family Tv-pakken er klart den største og mest populære hos Canal Digital. De indeholder nærmest alt, hvad familien overhovedet kan tænke sig at se i fjernsynet. Der er nemlig både reality, sport, dokumentarer samt en masse andet med i pakken. Der er i alt 61 kanaler med i denne pakke. Der er derfor stor sandsynlighed, at du kan finde noget, som du gerne vil se. Pakken koster 555 kroner om måneden. Du kan også vælge at tage pakken C More med i din Tv-pakke. På denne måde kan du få i alt fem reklamefri film samt serier. Du kan finde en masse forskellige film og serier, som du kan få med i pakken til blot 99 kroner om måneden – selvfølgelig en pris udover din sædvanlige Tv-pakke. Du kan finde mange af de nyeste film og serier, som du kan nyde derhjemme foran fjernsynet for blot et lille beløb hver måned. Denne pakke er rent faktisk også inkluderet i Family Pakken, så der behøver du ikke betale ekstra. Men hvis du vælger en af deres billigere pakker, skal du tilføje C More pakken med i købet.

Find streaming hos Canal Digital

Når du har en Tv-pakke hos Canal Digital, så kan du også benytte deres streamingtjeneste alt, hvad du vil. Du finder et stort udvalg af diverse serier og film, som du kan se, så meget som du har lyst til. Du kan finde et væld af spændende film og serier, som du kan se lige når du har brug for det.

Find spændende kanaler hos Canal Digital

Du kan finde et væld af spændende kanaler hos Canal Digital som for eksempel DR 1, TV2, DR2, Kanal 4, Kanal 5, Kanal 6, Kanal 9, TV3, TV3+, Eurosport samt en masse andre. Du finder kanaler, der både indeholder spændende dokumentarer, reality TV samt sport. Der er derfor underholdning for alle lige meget, om du er vild med det ene eller det andet. Du kan skam også finde kanaler som for eksempel DR Ramasjang, så der er skam også noget for de helt små, selvom du vælger at have Canal Digital TV. Der er ingen grund til at vælge en pakke, hvor hele familien ikke kan få opfyldt sine ønsker, når det nemt og hurtigt kan klares hos Canal Digital. Klik ind på deres hjemmeside, og se om det er noget for dig.