TVpriser.dk - Sammenlign TV pakker og streaming tjenester
Angiv søgekriterier
TV signal:
TV kanaler:
Streaming indhold:


Boxer Læs mere om Boxer arrow_forwardHjemmeside
C More Læs mere om C More arrow_forwardHjemmeside
Canal Digital Læs mere om Canal Digital arrow_forwardHjemmeside
EurosportPlayer Læs mere om EurosportPlayer arrow_forwardHjemmeside
HBO Nordic Læs mere om HBO Nordic arrow_forwardHjemmeside
MORETV Læs mere om MORETV arrow_forwardHjemmeside
Netflix Læs mere om Netflix arrow_forwardHjemmeside
SF Anytime Læs mere om SF Anytime arrow_forwardHjemmeside
Stofa Læs mere om Stofa arrow_forwardHjemmeside
strive Læs mere om strive arrow_forwardHjemmeside
Telia Læs mere om Telia arrow_forwardHjemmeside
TV2 Play Læs mere om TV2 Play arrow_forwardHjemmeside
viafree Læs mere om viafree arrow_forwardHjemmeside
Viaplay Læs mere om Viaplay arrow_forwardHjemmeside
Viasat Læs mere om Viasat arrow_forwardHjemmeside
Waoo Læs mere om Waoo arrow_forwardHjemmeside
Yousee Læs mere om Yousee arrow_forwardHjemmeside


TV udbyder - Find den bedste TV udbyder

Det kan være vanskeligt at overskue det danske TV-marked, hvor alle TV udbydere har noget unikt at tilbyde og er villige til at gå langt for at tilfredsstille dine behov. 

Løsningen på dit problem finder du på TVpriser.dk, hvor vi har samlet samtlige TV og streaming udbydere på det danske marked, så du nemt og hurtigt kan danne dig et komplet overblik. Hvilken udbyder du vælger kommer nemlig meget an på, hvem du er samt hvilket behov du har med hensyn til indholdet af din TV eller streaming løsning. 

Vi har derfor lavet denne serviceside til dig, så du via vores søgemaskine kan se, hvilke udbydere der er mest attraktive for dig på baggrund af dit unikke behov. Herefter kan du vurdere ud fra pris, indhold samt evt. oprettelsesgebyr, hvilke TV og streaming udbydere du ønsker at benytte dig af.

TV - vs. streaming udbydere

På oversigten ovenfor kan du se samtlige TV og streaming udbydere, hvilket for nogle betyder det samme, hvorfor de sidestilles. De kan også sagtens sammenlignes, da de begge leverer kvalitetsunderholdning til dig, hvad enten du er til film, TV-serier, sport, drama eller natur. 

Med streaming udbydere kan du se deres indhold på smartphone, tablet eller din computer, mens du også kan lade dig underholde gennem dit TV, såfremt du enten har et smart TV eller et HDMI kabel til at forbinde f.eks. din computer med dit almindelige TV.  På den måde er du med streaming umiddelbart mere fleksibel, da du kan tage underholdningen med dig overalt. 

Med valget af en TV udbyder kan du dog hos de fleste også tage underholdningen med dig via din computer, tablet eller smartphone, da langt de fleste TV udbydere har lavet deres egne streaming tjenester. Adgang til disse får du tit ved at købe en TV-løsning hos udbyderen, hvorfor du med en TV-pakke har mulighed for at kombinere fordelene ved traditionelt TV med fordelene ved streaming. 

Vi anbefaler derfor, at du først undersøger indholdet af en TV-pakke, da denne ofte rummer langt flere fordele end først antaget. 

Endvidere kan du sagtens købe adgang til en TV og streaming udbyder samtidigt, og herved kombinere deres indhold efter behov. Et abonnement til en streaming udbyder er nemlig oftest så billigt, at du ikke behøver vælge denne fra på bekostning af en TV-pakke. 

Nemt at overskue – hurtigt at bestille

For at lette arbejdet for dig, har vi sammenlignet alle ovenstående TV og streaming udbydere på TVpriser.dk. Hermed kan du hurtigt og nemt se, hvilken TV udbyder der er bedst på pris og kundeservice i form af trustpilot.dk vurderinger.

Når du har valgt en udbyder, kan du hurtigt og enkelt komme direkte videre til denne ved at klikke på . Herefter dirigeres du direkte ind til udbyderen, hvor du kan læse mere om fordelene ved denne samt øvrige detaljer. 

Nogle af udbyderne har flere forskellige abonnementer med hvert sit indhold samt pris. Foretrækker du én specifik udbyder, men ved ikke hvilket abonnement du skal vælge hos denne, anbefaler vi, at du benytter dig af vores søgemaskine. 

Vi har konstrueret en søgemaskine, så du kan finde den bedste TV udbyder til netop dit behov. Alt du skal gøre er at indtaste dit postnummer, dit signal samt hvilke kanaler du ønsker at have adgang til. Du finder søgemaskinen lige her.

På samme måde har vi også lavet en søgemaskine til streaming udbyderne, hvor du skal angive om du ønsker et abonnement, leje film, købe online eller vil anvende de gratis tjenester mod reklame eksponering. Baseret på dit valg kan du nemt sammenligne dine muligheder side om side.