TVpriser.dk - Sammenlign TV pakker og streaming tjenester
Angiv søgekriterier
TV signal:
TV kanaler:
Streaming indhold:

C More Series

Som navnet tydeligt lægger op til, så finder du en lang række forskellige serier på C More Series.

Blot ved at kigge på navnet, så har du med stor sandsynlighed allerede opdaget, hvad C More Series har som fokusområder. Dette er naturligvis en kanal, der har fokus på forskellige tv-serier, men dog primært de mange serier, der vandrer fra mund til mund, men der vises dog også en lang række forskellige tv-serier, der endnu ikke har nået andre tv-kanaler. Dette betyder også, at der er tv-serier for enhver på C More Series, hvorfor der både er tv-serier til folk, der elsker spænding, politik, kærlighed og komedie.

Blandt andet kan C More Series bryste sig med et yderst stort udvalg af forskellige HBO-serier. C More Series giver dig blandt andet mulighed for at se de mange HBO-serier dagen efter de har fået premiere i USA, hvilket hidtil ikke har været muligt. Eksempelvis har du dermed muligheden for at se de helt nye afsnit af blandt andet Game of Thrones, The Newsroom, Dexter, Mad Men, 30 Rock og True Blood dagen efter amerikanerne. Det er dog ikke alt, for du finder også mange andre interessante og spændingsfyldte TV-serier på C More Series.

Denne TV-kanal er skabt til dig, der elsker tv-serier i alle afgrene, men også til dig, der blot ønsker at slappe af med et afsnit eller to engang imellem.