TVpriser.dk - Sammenlign TV pakker og streaming tjenester
Angiv søgekriterier
TV signal:
TV kanaler:
Streaming indhold:

C More Kids

På denne TV-kanal finder du prisbelønnede børneprogrammer, der ikke kun underholde de mindste, men også de ældste.

Som navnet kraftigt antyder, så er C More Kids naturligvis en kanal, der er målrettet børn, hvorfor der også udelukkende sendes en lang række forskellige prisbelønnede børneprogrammer samt film, der kan samle hele familien foran fjernsynet. C More holder fast i deres vision om, at der ikke skal være nogen som helst reklameafbrydelser på deres TV-kanaler, så på C More Kids kan du nyde underholdende børneprogrammer og -film helt uden afbrydelser.

Der bliver både sendt en lang række forskellige børneprogrammer, men også et bredt spektrum af forskellige danske klassikere såvel som både spændende og sjove film. Alle film er naturligvis enten med dansk tale eller med danske undertekster. Derudover tilbyder C More Kids også et program de kalder for Cbeebies, der er pædagogisk børne-tv fra BBC, der naturligvis er målrettet de helt små. Derfor finder du udsendelser til børn i alle aldre på C More Kids.

Dog henvender kanalen sig ikke kun til børnene og de øvrige barnlige sjæle i familien, men derimod til hele familien, da der ofte sendes film, der kan samle hele familien omkring fjernsynet i stuen, hvilket naturligvis lægger op til en rigtig hyggestund. Derfor skal du ikke kun vælge C More Kids til børnene, men derimod til hele familien.