TVpriser.dk - Sammenlign TV pakker og streaming tjenester
Angiv søgekriterier
TV signal:
TV kanaler:
Streaming indhold:

C More Extreme

På C More Extreme finder du et bredt udvalg af ekstremsportsudsender, men også direkte udsendelser fra ekstremsportsevents.

C More Extreme er kanalen for ham (eller hende), der elsker forskellige former for ekstremsport. Der bliver sendt en bredt vifte af forskellige udsendelser, der har fokus på diverse ekstremsportsgrene, mens der ligeledes også bliver sendt live fra arrangementer såsom, UFC, Indycar, Speedway og STCC. Uanset hvilken form for ekstremsport du har interesse for, så kan du være helt sikker på, at der også kommer en eller flere udsendelser om lige netop denne sportsgren på C More Extreme.

Elsker du UFC? Elsker du speedway? Elsker du motocross? Elsker du generelt bare ekstremsport, så er C More Extreme som skabt til dig og du er garanteret flere timers underholdning, hvis du vælger at investere i en TV-pakke, der indeholder C More Extreme. Forestil dig en tv-kanal, hvor der bliver sendt noget ekstremt og voldsomt 24 timer i døgnet alle ugens syv dage? Kan du det? Det er C More Extreme du sidder og tænker på.

Der er vidst ikke den store tvivl om, at C More Extreme nemt kan betragtes som en TV-kanal, der hovedsageligt fanger interessen hos mænd. Dog findes der også kvinder, der har interesse for en eller flere former for ekstremsport, hvorfor disse selvfølgelig også vil finde TV-kanalen interessant.