TVpriser.dk - Sammenlign TV pakker og streaming tjenester
Angiv søgekriterier
TV signal:
TV kanaler:
Streaming indhold:

C More Action

C More Action er til dig, der elsker action, vilde stunts, hurtige biler og ikke mindst smukke kvinder.

C More Action er en hel tv-kanal, der er dedikeret til action, thrillere, fantasy og hylemorsomme komedier. Ikke nok med det, så sendes der noget på kanalen hele døgnet rundt alle ugens syv dage, men det er ikke engang det bedste. Det bedste er, at der absolut ikke er nogen reklameafbrydelse - ikke engang på de sene nattetimer.

Hvis du gerne vil sikre dig, at der er noget værdig underholdning, når du kommer hjem fra job eller skole, så skal du uden tvivl have fat i C More Action, eftersom underholdningen bestemt er sikret med denne tv-kanal. C More Action er fyldt med eksplosioner, hurtige biler, vilde stunt og et lynhurtigt tempo. Lyder det godt? Godt, for der er nemlig endnu mere end det.

Som sagt, så sendes der noget på kanalen hele døgnet rundt, men hvis du kun har tid til én enkelt spændende og actionfyldt filmoplevelse om dagen, så bliver dagens højdepunkt altid sendt kl. 21.00. Dog kan du finde action, thrillere og eventyrfilm hele dagen, så hvis ikke kl. 21.00 passer særlig godt ind i din tidsplan, så finder du blot et tidspunkt, der er mere passende for dit vedkommende, uanset om det så er kl. 04:00 eller kl. 13:30.