TVpriser.dk - Sammenlign TV pakker og streaming tjenester
Angiv søgekriterier
TV signal:
TV kanaler:
Streaming indhold:

Boomerang

Boomerang bliver ofte tolket som kanalen, der kan samle hele familien og bringe et smil på alles læber.

Hvis du mangler en kanal, der kan samle alle familiens medlemmer og skabe en humoristisk og glad stemning ved hjælp af nogle af de bedste tegnefilm, så er der ingen tvivl om, at du skal investere i Boomerang, da essensen af denne kanal lige netop er, at skulle samle alle familiens medlemmer og give dem noget at grine af. På denne kanal finder du altså både underholdning til familiens store og små, og ikke nok med det, så er der altid fuld fart over feltet alle døgnets 24 timer og det hele foregår naturligvis på dansk.

På Boomerang møder du blandt andet nogle af historiens mest velkendte karakterer, hvilket blandt andet inkluder den altid uheldige, men dog morsomme Scooby-Doo, kamphanerne Tom & Jerry og du får også muligheden for at vende tilbage til stenaldertiden sammen med The Flintstones. Der er ingen tvivl om, at Boomerang er kanalen du slår over på, hvis du ønsker at grine til nogle af de mest klassiske tegnefilm, men også et sted du kommer, hvis de helt små skal underholdes med enten Byggemand Bob eller Toget Thomas.

Da Boomerang sender mange forskellige tegnefilm, så sender de naturligvis også nogle tegnefilm, der før i tiden har kunne underholde dig gevaldigt, hvilket også højner chancen for, at hele familien kan samles i sofaen, for at se Boomerang.