TVpriser.dk - Sammenlign TV pakker og streaming tjenester
Angiv søgekriterier
TV signal:
TV kanaler:
Streaming indhold:

Blue Hustler

Blue Hustler er en softcore erotisk kanal, der byder på erotisk kvalitet og smukke og veldrejede modeller.

Der er bestemt ingen tvivl om, at Hustler altid har og altid vil være den frække dreng i klassen, når det kommer til erotiske magasiner og tv-kanaler. Hustler blev først og fremmest kendt på baggrund af deres magasin, men har dog valgt at udvide med en tv-kanal, der går under navnet Blue Hustler, der i dag er en af de mest sete og værdsatte softcore erotik-kanaler i hele verden.

Hustler er en stor koncern og har derfor flere tv-kanaler, men Blue Hustler er særligt kendt for at være den mest smagfulde softcore kanal på markedet, da du udelukkende finder film med de smukke og absolut mest veldrejede modeller i hele verden. Det er ikke blot pirrende, men derimod pivfrækt, og ligeledes også ærkeamerikansk, hvorfor kanalen altså også byder på både humor, kant og selvfølgelig også en masse sexede kvinder.

Blue Hustler er kanalen til dig, der gerne vil krydre aftenen med lidt ekstra erotisk - enten med dig selv eller sammen med din bedre halvdel. Dog kan du snildt se Blue Hustler på egen hånd eller med din kærest uden at det bliver for smagløst og endda direkte vulgært, som det lynhurtigt kan blive, hvis du vælger en af de andre mere hardcore erotik-kanaler.