TVpriser.dk - Sammenlign TV pakker og streaming tjenester
Angiv søgekriterier
TV signal:
TV kanaler:
Streaming indhold:

Bloomberg

Bloomberg er en verdensomspændende nyhedskanal, der udelukkende har fokus på økonomien og dens udvikling.

Hvis du har interesse for den økonomiske udvikling verden over, aktiemarkedets op- og nedture og generelt hele klodens forretningsverden, så er der bestemt ingen tvivl om, at Bloomberg Television er lige kanalen for dig, eftersom det er en nyhedskanal, der udelukkende har fokus på økonomien og de førnævnte emner.

På denne kanal bliver du konstant opdateret omkring de vigtigste og mest afgørende business- og finansnyheder. Disse nyheder bliver desuden præsenteret af nogle af de førende eksperter og nøglespillere på markedet, hvorfor du er garanteret, at der er faktuelt hold i de nyheder og informationer, der bliver delt på Bloomberg. Med Bloomberg Television kan du dagligt bliver klogere på finans, da branchens skarpeste hoveder ofte mødes til interessante og dybdegående debatter, hvilket også gør sig gældende, når de professionelle journalister skal interviewe nogle af de personer, der har haft stor indflydelse på den aktuelle udvikling indenfor forretningsverdenen.

Når du tænder for Bloomberg Television, så er du garanteret at blive mødt af en strøm af vigtige og yderst interessant businessnyheder fra hele verden - nogle af dem er med garanti mere relevante for dig end andre, men der er dog ingen tvivl om, at Bloomberg formår at dække hele finansverdenen så godt, at ikke en eneste står tilbage med manglende informationer, når de har set en udsendelse på Bloomberg Television.