TVpriser.dk - Sammenlign TV pakker og streaming tjenester
Angiv søgekriterier
TV signal:
TV kanaler:
Streaming indhold:

BBC

Kort fortalt, så kan du betragte BBC som Storbritanniens svar på Danmarks Radio, da de sender udsendelser indenfor alle emner.

BBC er en af verdens mest kendte tv-kanaler, hvorfor du med garanti allerede har hørt en del om BBC, men hvis det kort skal opridses hvad BBC er, så er det en tv-kanal, der kan betragtes som Storbritanniens svar på Danmarks Radio. BBC er altså Storbritanniens nationale public service-udbyder af både radio og tv. Derfor finder du også mange forskellige former for TV på BBC; det kan være alt lige fra komedieserier, dramaserier, nyheder, dokumentarer om kultur, politik, samfund, videnskab og mange, mange andre ting.

Ligesom på Danmarks Radio, så finder du ofte også interessante og yderst spændende film på BBC. Derudover er det også på denne kanal, at du finder de absolut bedste engelske serier, nyheder og i særdeleshed også en masse comedy. BBC sender så mange forskellige ting, at du umulig kan have set dem alle sammen - ifølge deres egen hjemmeside, så sender eller har de sendt mere end 1000 forskellige programmer, hvorfor du med garanti ikke har set dem allesammen. Dette tæller både udsendelser som A Date with Darkness, Top Gear og The National Lottery Draws.

Uanset hvad du foretrækker at se i fjernsynet, så sender BBC med garanti noget efter din smag på et tidspunkt.