TVpriser.dk - Sammenlign TV pakker og streaming tjenester
Angiv søgekriterier
TV signal:
TV kanaler:
Streaming indhold:

Arte

Arte er en tysk-fransk tv-kanal, der så verdens lys tilbage i 1992. Kanalen er tosproget og programmerne kredser om kunst og kultur.

Arte (Association Relative à la Télévision Européenne) er en fransk-tysk tv-kanal, der blev lanceret tilbage i 1992. Kanalen er tosproget, hvorfor kanalens forskellige værter både behersker tysk og fransk, mens underteksterne er på det modsatte sprog - altså enten på fransk eller tysk afhængigt af, hvilket land du befinder dig i.

Arte’s primære fokus er på programmer, der kredser om kunst og kultur, hvorfor du enten skal være interesseret i kunst eller kultur, hvis du har intentioner om at tone fjernsynet om på Arte. Oftest sendes der programmer, hvor du bliver præsenteret for forskellige former af musik, teater og kunst. Dog er Arte også en yderst udforskende og undersøgende kanal, hvor der sættes fokus på mennesker, forskellige kulturer og ligeledes også på samfund og politik.

Hvis du finder vejen til Arte om aftenen, så kan du være helt sikker på at blive mødt af en form for dokumentarfilm, der ikke blot er informationsmættende, men også yderst interessant. Uanset hvad, så kan du være helt sikker på, at du kommer til at lære nyt om både kunst, kultur, historie, sociale emner såvel som politik og samfund. Der er ingen tvivl om, at Arte er den absolut mest væsentlige tv-station for dokumentarfilm i hele Europa.