TVpriser.dk - Sammenlign TV pakker og streaming tjenester
Angiv søgekriterier
TV signal:
TV kanaler:
Streaming indhold:

ARD

ARD er en sammenslutning af tyske tv- og radio-stationer i Tyskland. Denne kanal er særligt kendt for Das Erste (Det første).

ARD (Arbeitsgemeinschaft der öffentlich-rechtlichen Rundfunkanstalten der Bundesrepublik Deutschland). På denne kanal finder du mange forskellige udsendelser. Der bliver naturligvis sendt nyheder ofte, hvilket også inkluderer sportsnyheder, men der bliver også sendt forskellige sportsarrangementer, dokumentarer om kultur, samfund, politik og meget, meget andet. Desuden finder du også en lang række forskellige børnevenlige programmer, så sagt med andre ord, så sender ARD altså noget til hele familien.

Hvis du ikke er interesseret i tysk TV, så er ARD nok ikke ligefrem kanalen for dig, men hvis du derimod er interesseret i tysk og tysk TV, så er ARD lige kanalen for dig. Kanalen drives af 10 medlemmer (RB, NDR, RBB, MDR; HR, WDR, SR, SWR og BR), der sammen producerer indhold til denne kanal. Dette betyder også, at ARD er en landsdækkende tysk kanal, hvilket bestemt ikke er en selvfølgelig i Tyskland som det eksempelvis er i Danmark. Som sagt, så er ARD primært kendt for tv-programmet Das Erste, der også er den primære årsag til, at en række danskere er interesseret i at kunne modtage ARD.