TVpriser.dk - Sammenlign TV pakker og streaming tjenester
Angiv søgekriterier
TV signal:
TV kanaler:
Streaming indhold:

AnimalPlanet

Animal Planet er en kanal med fokus på dyr, hvilket navnet i særdeleshed også afspejler.

Animal Planet er en kanal, der er målrettet dem der elsker den vilde natur, dyr og dyrelivet generelt. På denne kanal finder du de absolut mest smukke billeder, da Animal Planet udelukkende gør brug af videografer, der formår at indfange naturens skønneste sider.

Tænder du for Animal Planet, så er du bestemt sikker på at komme helt tæt på dyrelivet. Du kan blandt andet nyde formidable dokumentarserier, der er optaget på den afrikanske savanne, i fjerne bjergkæder eller i oceanernes dybder. Uanset hvor det er optaget, så kommer du tæt på det vrimlende dyreliv i den vilde natur.

Dog foregår udsendelserne ikke kun i den vilde natur. Eksempelvis er Animal Planet også me, når Dyrepolitiet rykker ud. Det handler ofte om, at de skal redde nødlidende dyr, der bliver mishandlet, er kommet til skade eller er blevet efterladt. Ydermere bliver du også ført helt tæt på nogle af de farligste dyr i hele verden med Animal Planets værter, der - tydeligvis - er meget frygtløse.

Hvis du har børn, så byder Animal Planet også på Animal Planet Club, der giver de små mulighed for at hygge sig med fornyet viden om dyr og sjove eksperimenter. Sagt med andre ord, så er Animal Planet for hele familien og det er bestemt en lærerig kanal.