TVpriser.dk - Sammenlign TV pakker og streaming tjenester
Angiv søgekriterier
TV signal:
TV kanaler:
Streaming indhold:

Al-Jazeera

Al-Jazeera er en arabisk TV-kanal, hvor der sendes såvel arabiske som internationale nyheder. Derudover sender de også arabiske nyheder på engelsk.

Al-Jazeera er en knap så kendt TV-kanal i Danmark, eftersom den primært henvender sig til arabere. På denne kanal finder du blandt andet internationale nyheder formidlet på arabisk, men også den anden vej rundt - altså arabiske nyheder formidlet på engelsk, så omverdenen har mulighed for at få indsigt i, hvad der sker i Mellemøsten.

Selvom kanalen er arabisk, så har de nyhedsafdelinger i Doha, Kuala Lumpur, London og Washington D.C., samt en lang række nyhedsbureauer overalt i verden, hvorfor det altså er en særdeles verdensomspændende TV-kanal, der ikke blot leverer arabiske nyheder, men også internationale nyheder af stor relevans.

Det blev først gjort muligt at modtage Al-Jazeera International d. 15. november 2006 i Danmark, hvorfor de dansk bosatte arabere ikke har kunne have glæde af Al-Jazeera i længe, men nu er der rig mulighed for at få bragt arabiske nyheder gennem Al-Jazeera. Kanalen sender naturligvis nyheder om alle områder, hvilket blandt andet politik, samfund, forretning, finans, sport og mange andre interessante områder.

Slutteligt viser Al-Jazeera også vejret i de forskellige lande, hvor kanalen kan modtages, så du kan altså også blive opdateret omkring det danske vejr gennem Al-Jazeera.