TVpriser.dk - Sammenlign TV pakker og streaming tjenester
Angiv søgekriterier
TV signal:
TV kanaler:
Streaming indhold:

3sat

3sat er en tysk kanal, der hovedsageligt sendes til Tyskland, Østrig og Schweiz. På denne kanal er det kultur og viden, der er i centrum.

3sat er en offentlig og reklamefri tv-kanal, der sender til størstedelen af Centraleuropa. Størstedelen af de programmer, der sendes på 3sat foregår på tysk, eftersom der primært sendes til Tyskland, Østrig og Schweiz. Denne kanal er ejet af ZDF, ARD, ORF og SRG SSR Idée Suisse - alle udsendelser på denne kanal er produceret af de fire førnævnte selskaber.

På denne kanal garanteres du et diversitet program 365 dage om året, mens det er kultur og viden, der er centrum og grundlag for denne TV kanal. Fra mandag til fredag bliver du gennem utallige programmer informeret og opdateret om bæredygtigheder fra videnskabens verden, mens du ligeledes også bliver fyldt med faktuel viden omkring kultur, politik og samfund.

Derudover bliver dagen hver dag opsamlet set ud fra et kulturelt synspunkt - dette betyder, at 3sat hver evig eneste dag opsummerer dagens vigtigste kulturelle begivenheder, mens de giver en informativ og garanteret indsigt i videnskab og forskning. På denne kanal finder du altså udsendelser om blandt andet hjerneforskning, kulturelle begivenheder og arrangementer, politisk og samfundsvidenskabelig udvikling og så videre.

3sat kan nærmest betragtes som en tysk blanding af National Geographic og Discovery Channel.