TVpriser.dk - Sammenlign TV pakker og streaming tjenester
Angiv søgekriterier
TV signal:
TV kanaler:
Streaming indhold:

24 Nordjyske

24Nordjyske sender nordjyske nyheder og programmer 24 timer i døgnet. Denne kanal giver dig et bredt overblik over Nordjylland.

24Nordjyske er TV-kanalen for dig, der gerne vil følge med i, hvad der sker i Nordjylland. På denne kanal får du et levende og konstant opdateret nyhedsoverblik over Nordjylland, men udover dette, så finder du også en bred vifte af programmer, der blandt omhandler sport, vin, mad, oplevelser og meget, meget andet. Sagt med andre ord; 24Nordjyske er kanalen for ham eller hende, der gerne vil følge pulsen i region Nordjylland.

Om mandagen sendes der Riposten, der har fokus på sportslige begivenheder og seværdigheder i hele Nordjylland. Tirsdag sender 24Nordjyske et program, der hedder 24 i praktik, hvor du bliver introduceret til en lang række forskellige og spændende jobs - alle disse jobs har naturligvis base i Nordjylland. Onsdag sendes Reportage, der blot er en række aktuelle reportager fra regionen, mens der torsdag sendes Bif & Co, der er en udsendelse med fokus på anmeldelse af de nyeste filmpremierer. Fredag sendes der Vin med la Cour, der har fokus på at videregive nyttig viden om viden og naturligvis også anbefalinger af konkrete vine. Lørdag sender 24Nordjyske et program ved navn Velbekomme, der giver dig masser af inspiration til forskellige madoplevelser, og slutteligt samles der op på den foregående uge om søndagen i et program, der hedder Gik du glip af noget?

Derudover er der naturligvis nyheder 24 timer i døgnet - alle ugens syv dage, så med denne kanal er du sikret, at du ikke går glip af noget i region Nordjylland.