TVpriser.dk - Sammenlign TV pakker og streaming tjenester
Angiv søgekriterier
TV signal:
TV kanaler:
Streaming indhold:
Skrevet d. 09/04-2019
Waoo er nu klar med en app til Apple TV

Waoo er nu klar med en app til Apple TV

Hvis du er Tv-kunde hos Waoo, så kan du glæde dig over denne nyhed – i hvert fald, hvis du allerede ejer eller skal have en Apple Tv-boks. Nu er Waoos app til Apple TV nemlig lanceret, så du kan downloade den nu. 

Download ny app fra Waoo

Hvis du ejer en Apple Tv-boks, eller hvis du ønsker at anskaffe dig en, så kan det sagtens være en fordel, hvis du også er kunde hos Waoo. Nu har de nemlig sørget for at lave en app, som alle deres Tv-kunder kan benytte sig af. Denne app giver mulighed for, at du kan se Waoo TV på alle de nyere udgaver af Apple TV. Du kan ligeledes gøre brug af Waoo TV andre steder såsom i dit sommerhus, så længe du anvender Apple TV.

Waoo udtaler, at de har valgt at gøre dette på grund af en stor efterspørgsel fra deres kunder. De har desuden et mål om, at de skal give deres kunder en stor valgfrihed i forhold til, når de skal vælge enten tv-kanaler eller en streamingtjeneste. På den måde kan deres kunder nemlig få lov til at se lige præcis det, som de ønsker.

Hvad kan man finde på appen?

Generelt kan du stort set finde alt det, som du også kan finde på din Waoo Tv-boks. Du kan nemlig finde alt lige fra et overblik over programmer såsom en tv-guide, men du kan også selv vælge undertekster, lave et skift af kanal i fuld skærm m.m. Derudover er andre funktioner også tilgængelige i appen såsom, at du kan pause selve programmet eller fjernsynet, når det er live eller klikke på funktionen, så programmet starter forfra. Du går derfor ikke glip af noget med denne app, da Waoo har fået overført alle deres mest populære funktioner fra deres Tv-boks. Der er dog nogle få funktioner, som du ikke vil have mulighed for at finde i appen.

Waoo skriver desuden, at du lige nu heller ikke kan finde Waoo Bio i appen. Den kommer dog senere, hvorfor du blot skal vente i et stykke tid – og så er den også tilgængelig i denne app.

Sådan kan du få adgang til appen

Hvis du gerne vil have adgang til Waoo via Apple Tv-boks, så skal du naturligvis først og fremmest have et abonnement hos Waoo. Du behøver til gengæld ikke have en Tv-boks fra Waoo. Det er dog en god idé lige at undersøge disse ting først, før du går i gang med at blive kunde hos Waoo. Waoo tilbyder flere muligheder, når det kommer til Tv-abonnementer, hvilket du kan læse mere om på deres hjemmeside.