TVpriser.dk - Sammenlign TV pakker og streaming tjenester
Angiv søgekriterier
TV signal:
TV kanaler:
Streaming indhold:
Skrevet d. 07/02-2013

TV 2 Play med nye pakker

Da Netflix, HBO og YouBio blev lanceret valgte TV 2 Play ikke at ændre på deres prissætninger.  I dag er der dog sket noget nyt, de har nemlig tilføjet flere pakker, hvilket betyder der i alt nu er 4 at vælge i mellem.

Kort om TV 2 play:

TV2 play er en online tjeneste hvor du kan live TV (kun TV2’s egne kanaler) samt On Demand indhold såsom TV serier.

De 4 TV 2 play pakker

Som billedet i denne nyhed viser kan du nu for bare 39 kr. om måneden for adgang til TV 2. Dog er der en bindingsperiode på 6 måneder med dette alternativ, hvilket giver en mindstepris på 234 kr.

Ønsker du at se TV 2’s andre TV kanaler kan du købe pakken der hedder ”Live”, hvor du får adgang til at se TV 2, TV 2 Zulu, TV 2 News, TV 2 Charlie og TV 2 film. Denne pakke koster 79 kr. og måneden og er uden binding.

Ønsker du ikke at se live TV, men i stedet TV programmer og serier fra de ovennævnte TV kanaler skal du vælge pakken ”On Demand”.

Til sidst får du mulighed for at få det hele. Alle kanaler som live TV samt On Demand i pakken der hedder ”Premium”. Denne koster 119 kr. om måneden og har altså heller ingen bindingsperiode. 

TV 2 play kan ses på følgende enheder:

  • PC/Mac via internettet 
  • Apple iPhone og iPad
  • Windows Phone

TV 2 play har også lovet en app til Android brugere og ligeledes diverse Smart TV, der er dog ikke sket noget på den front siden lancering af TV 2 play.