TVpriser.dk - Sammenlign TV pakker og streaming tjenester
Angiv søgekriterier
TV signal:
TV kanaler:
Streaming indhold:
Skrevet d. 07/05-2019
Tv-pakker eller streaming - hvad skal jeg vælge?

Tv-pakker eller streaming - hvad skal jeg vælge?

Hvad har jeg behov for?

Når du skal beslutte dig for, om hvordan du vil se underholdning i form af tv-programmer, film og serier, skal du finde ud af, hvordan du vil se det. Skal det være i form af en tv-pakke, eller skal du blot gøre brug af streaming? Dette kommer typisk an på dine behov, samt hvad du ønsker at se. Mens nogle danskere foretrækker at se helt normale tv-kanaler på fjernsynet, så er der et hav af danskere, der er begyndt at foretrække streamingtjenester. Du gør derfor dig selv en tjeneste ved at finde ud af, hvad du ønsker, samt hvad du har behov for, før du tager en beslutning.

Se TV med en Tv-pakke

En Tv-pakke har længe være danskernes foretrukne, når det kom til underholdning i fjernsynet. Her får man nemlig et hav af forskellige Tv-kanaler og kan endda i dag selv vælge de Tv-kanaler, som man ønsker. Ulempen ved en Tv-pakke er dog, at der her ofte er en masse reklamer, samt at du ikke selv kan vælge, hvad der bliver vist i fjernsynet. Selvfølgelig kan du skifte kanal, men det er ikke altid, at du kan finde en serie, film eller anden underholdning, som du er i humør til. Her er det noget lidt andet med en streamingtjeneste.

Se underholdning via en streamingtjeneste

I dag kan du bruge streaming som den eneste kilde til underholdning eller som et supplement til din Tv-pakke. Det vil sige, at indholdet blot bliver hentet med hjælp fra internettet med hjælp fra dit bredbånd. Med streaming har du helt selv mulighed for at vælge hvad, du ønsker at se. Fordelen er også, at du her slipper for at se en masse reklamer. Der findes i dag et hav af forskellige streamingtjenester på markedet, hvorfor der er en stor sandsynlighed for, at du finder en med indhold, som du bryder dig om. Der er streamingtjenester, der fokuserer på serier, på film, børneindhold, tv-programmer, sport, børneindhold samt meget mere. 

Få streaming i din Tv-pakke

Hvis du hverken har lyst til at undvære en streamingtjeneste eller en Tv-pakke, så har du mulighed for at få streaming med i din Tv-pakke. Det betyder, at du kan blande alle dine favorit Tv-kanaler med en eller flere streamingtjenester, så du selv kan beslutte, om du i dag ønsker at se et program på en Tv-kanal, eller om du blot skal sætte en film eller serie i gang med brug af en streamingtjeneste.