TVpriser.dk - Sammenlign TV pakker og streaming tjenester
Angiv søgekriterier
TV signal:
TV kanaler:
Streaming indhold:
Skrevet d. 28/10-2018

Tag dine streamingtjenester med dig overalt

Er du vild med at streame, og vil du gerne have dine streamingtjenester med overalt? Så skal du blot læse denne artikel, da det fra 2018 er blevet muligt at tage streamingtjenester med overalt. 

Hvad er geo-blocking for noget?

Geo-blocking er en form for sikkerhedsforanstaltning, der sørger for at begrænse indholdet i forhold til en persons lokation. Geo-blocking var for at sikre, at man ikke havde mulighed for at se alle former for indhold i alle lande, da indholdet blev sikret indenfor nationale grænser. Det vil sige, at der ikke var mulighed for at se Viaplay eller HBO Nordic, hvis du ikke var placeret i Danmark på det specifikke tidspunkt. Men på grund af nogle nye regler fra EU’s side af, så ser situationen en del anderledes ud nu. Hvis du vil vide mere om, hvad det betyder for dig, så skal du læse med videre i næste afsnit.

Streamingtjenester fra et EU-land

Siden april har det været muligt at tage sine streamingtjenester med overalt, hvilket før denne dato ikke har været en mulighed. Det blev nemlig vedtaget i slutningen af februar, at man ikke længere skulle have en geo-blocking i EU, hvorfor man nu kan tage de fleste former for streamingtjenester med rundt i EU uden problemer. Det har været muligt siden starten af april, at alle mennesker fra EU kan få adgang til deres streamingtjeneste og det indhold, der kommer fra deres specifikke land lige meget, hvor de befinder sig henne i EU. Det betyder derfor, at du lige nu har mulighed for at tage dine streamingtjenester med dig overalt til forskel fra før i tiden.

Hvilke streamingtjenester kan jeg tage med rundt?

Der er mulighed for at vælge at tage et væld af forskellige streamingtjenester med dig rundt. Du har blandt andet mulighed for at tage følgende med dig:

  • Telia TV
  • TV2 Play
  • Boxer Play
  • Canal Digital Play
  • YouSee TV

Samt flere forskellige valgmuligheder. Hvis du gerne vil se lidt dansk TV på ferien, så er det nu en nem og god mulighed, hvis du ønsker at streame via en af disse tjenester.

Selve forbuddet mod geo-blocking gælder i dag for alle de forskellige streamingtjenester på markedet. Du skal derfor vælge en streamingtjeneste, der kan opfylde dine behov. Dette kan du hurtigt finde ud af, hvis du blandt andet overvejer:

- Indhold – Er der noget for mig eller ej?
- Pris – Er det indenfor mit budget?
- Pakkemuligheder – Kan man vælge standardpakker, premium-pakker eller er det alt sammen det samme?
- Kan man være flere på samtidigt? – For nogle er det vigtigt at være på samtidigt. Undersøg derfor hvor mange der kan bruge tjenesten på samme tid.