TVpriser.dk - Sammenlign TV pakker og streaming tjenester
Angiv søgekriterier
TV signal:
TV kanaler:
Streaming indhold:
Skrevet d. 21/03-2020

Streaming til børn

Find en streamingtjeneste med indhold til børn

I dag findes der et hav af streamingtjenester til børn. Alle streamingtjenester har typisk hver deres niche og derved også indhold, hvorfor det kan være svært at overskue, om du skal vælge den ene tjeneste eller den anden.

Hvis du har børn i hjemmet, er det altid en fordel med underholdning i ulvetimen eller på andre tidspunkter, hvor du har brug for at have hænderne frie. Her kan det være en god idé med streaming, da du kan finde forskellige programmer, som dine børn kan se, mens du laver noget andet, eller som dine børn kan se sammen med dig. Læs med videre her og find streamingtjenester med indhold til børn.

Netflix

Netflix har indhold, der er lavet direkte til børn. Denne tjeneste kalder de for Kids, og du har adgang til den sammen med dit normale abonnement.

Der findes en del forskellige tegnefilm, men du kan også sagtens finde underholdende børneserier som for eksempel serier med Barbie, Gurli Gris, Pokemon, Ninjago eller lignende. Der er derfor noget til enhver smag uanset, hvad dine børn foretrækker at se. Det billigste abonnement koster 79 kroner om måneden.

DR TV

Ønsker du ikke at betale penge for streaming, kan du give dig i kast med DR TV. Her kan du nemlig gratis se forskellige programmer, dokumentarer og ikke mindst finde underholdning til børn.

Her finder du nemlig programmer med alt lige fra Rosa Rouladegade til Hr. Skæg og meget mere. Du får ligeledes adgang til programmer, som bliver vist på Ultra eller Ramasjang, der er fyldt med masser af sjov for børn.

Viaplay

Viaplay er ikke nødvendigvis kendt som streaming for børn. Men rent faktisk har de masser af indhold, der er perfekt til børn. De har nemlig rettigheder fra Nickelodeon, der gør, at de har mulighed for at vise mange af deres programmer. Du finder derfor masser af film og serier til børn heriblandt Svampebob Firkant, Byggemand Bob og My Little Pony. Samtidigt får du også et stort udvalg af børnefilm, som du kan nyde sammen med dine børn.

Et abonnement til Viaplay koster 99 kroner om måneden. Der findes dog andre muligheder, der er dyrere, så du får adgang til endnu mere på tjenesten som for eksempel sport m.m. På den måde kan du købe et abonnement, der kan bruges af hele familien.

Min Bio

Min Bio er en streamingtjeneste fra Nordisk Film, så du kan finde mange af de helt kendte klassikere, som dine børn vil elske. Her finder du nemlig alt lige fra Jungledyret Hugo til Alfons Åberg og meget mere.

Der er ikke det største indhold på siden, men fordelen ved det er, at det hele er til børn. Det er derfor en platform, som dine børn vil være helt vilde med. Det billigste abonnement hos Min Bio koster 39 kroner om måneden.