TVpriser.dk - Sammenlign TV pakker og streaming tjenester
Angiv søgekriterier
TV signal:
TV kanaler:
Streaming indhold:
Skrevet d. 23/08-2018

Sådan spotter du en ulovlig streamingtjeneste

Når du streamer på internettet, så kan det både gøres lovligt og ulovligt. Men det er ikke alle, der ved, hvordan man finder ud af, om streamingtjenesten er ulovlig eller lovlig. Vi har derfor lavet en hurtigguide, der kan hjælpe dig med nemt og hurtigt at spotte ulovlige streamingtjenester på internettet

Ulovlig streaming på internettet

Det er ikke altid lovligt at streame sport, film, serier eller andre programmer via internettet. Om det er en ulovlig eller lovlig streamingtjeneste kommer i bund og grund ud på, om selve tjenesten har rettigheder til at vise den specifikke film eller serie. Hvis de ikke har rettighederne til det, så er det en ulovlig streamingtjeneste. Derfor er det en god idé at finde ud af dette, hvilket altid kan gøres ved at tjekke siden eller tænke sig lidt om. Det er nemlig ikke altid så svært at se, om selve siden er ulovlig eller lovlig. Men der er nogle bestemte faktorer, som du kan være ekstra opmærksom på, hvis du er i tvivl om den specifikke tjeneste, som du er inde på.

Spot en ulovlig streamingtjeneste sådan her

Hvis du laver en hurtig Google-søgning på en bestemt film eller serie, så vil du som regel finde et væld af sider, som du kan se filmen eller serien på. Disse sider er som oftest ikke lovlige, hvorfor du ikke skal begive dig ind på en af disse. Hvis den specifikke streamingtjeneste ikke har følgende, så er den højst sandsynlig ulovlig:

  1. Hvis det ikke koster penge at se de nyeste film, serier med mere.
  2. Hvis det ikke er muligt at købe sig til et abonnement (såsom hos Netflix, Viaplay eller HBO Nordic)
  3. Angivelse om siden er ulovlig eller lovlig
  4. Mange utroværdige og mærkelige reklamer på siden
  5. Sider som du aldrig har hørt om

Hvis du finder en side, som du aldrig har hørt om, og derfor ikke ved, om den er lovlig, så prøv at Google den. På denne måde kan du altid finde svar på dit spørgsmål. Generelt er gratis streamingtjenester, hvor du kan se et væld af forskellige film og serier altid ulovlige. De lovlige streamingtjenester vil altid skulle have et beløb for, at du kan få adgang til deres produkter.

Her kan du streame lovligt

Hvis du er på udkig efter en lovlig streamingtjeneste, så kan du eksempelvis benytte dig af disse:

- Netflix
- Viaplay
- CMore
- HBO Nordic
- DRTV
- TV2Play
- ViaFree
- DPlay

https://tvpriser.dk/streaming kan du vælge blandt lovlige streamingtjenester med serier, film og sport og abonnementer kan tilgåes direkte fra siden.