TVpriser.dk - Sammenlign TV pakker og streaming tjenester
Angiv søgekriterier
TV signal:
TV kanaler:
Streaming indhold:
Skrevet d. 15/11-2018

Sådan sparer du penge på TV og streaming

Når måneden er ved at være slut, så kommer alle de faste månedlige udgifter, der skal betales omkring den 1. Det kan gøre ondt i pengepungen, da du både skal betale for mobilabonnementer, TV-abonnementer, internet med videre. Dog er der flere måder hvorpå, du kan spare penge på både TV og streaming, hvis du har sådanne abonnementer. Vi har derfor fundet nogle gode råd, der kan sørge for, at dine faste udgifter til TV og streaming kommer i bund.

Spar penge på de faste udgifter

De fleste danskere har en god portion af faste udgifter hver måned, så hvorfor ikke spare lidt penge, hvor det er muligt. Med disse gode råd så er der mulighed for, at du kan spare en god sum penge hver eneste måned. Tag et kig på disse råd og find ud af, hvordan du kan optimere dit forbrug på både TV og streaming.

Sammenlign priser på markedet

I dag findes der et væld af forskellige udbydere, når det kommer til både streaming og TV. Sommetider kan du spare en god sjat penge, hvis du er villig til at gå på kompromis med blandt andet udbyderen eller selve TV-pakken. Hvis du hurtigt vil have et overblik over de forskellige udbydere, indhold og hvad de kan tilbyde i forhold til priser, så kan du finde flere forskellige sammenligningstjenester på internettet. Disse sammenligningstjenester kan vise dig flere forskellige muligheder alt efter dine behov. Hvis du er villig til at sætte dine forventninger ned og måske ikke altid gå efter det dyreste, så er der en god mulighed for, at du kan spare nogle penge på dit TV-abonnement.

Har du brug får både streaming og en TV-pakke?

I dag er de fleste danskere gået over til streaming og abonnerer derfor også på en eller flere streamingtjenester. Dog har mange danskere også en TV-pakke på samme tid. Dette kan hurtigt blive en dyr udgift hver måned, så hvorfor ikke nøjes med en af delene. Ofte kan streaming afløse TV, da du med nogle streamingtjenester også har mulighed for at se TV-kanaler og programmer, der bliver vist i dit TV. Derudover har du mulighed for altid at se en god film eller serie med en streamingtjeneste. Hvis du nøjes med blot at gøre brug af en streamingtjeneste, så har du mulighed for at sætte dine faste månedlige udgifter ned en del.

Spar penge på dine streamingabonnementer

Hvis du har flere forskellige streamingabonnementer, så er der faktisk en simpel og nem mulighed for at spare penge på disse. Hvis i er flere i din familie, der abonnerer på den samme streamingtjeneste, hvorfor så ikke dele udgifterne. En fra familien kan eventuelt betale for Netflix, mens den anden betaler for HBO Nordic. På denne måde kan I få flere streamingtjenester, men sætte udgifterne ned. De fleste streamingtjenester tilbyder nemlig også, at I kan være flere aktive på samme tid, hvorfor dette ikke skulle blive et problem.