TVpriser.dk - Sammenlign TV pakker og streaming tjenester
Angiv søgekriterier
TV signal:
TV kanaler:
Streaming indhold:
Skrevet d. 21/06-2018

Prøv streamingtjenester gratis

Er du vild med at streame via internettet? Så skal du læse denne artikel. Det kan nemlig være dyrt at betale for alle streamingtjenester, som du kan finde på internettet. Men det behøver du slet ikke gøre. Vi har nemlig fundet en måde, hvorpå du kan få adgang til streamingtjenester kvit og frit i en begrænset periode.

Danskere elsker streamingtjenester

I Danmark er vi helt vilde med streamingtjenester, da det giver os mulighed for selv at beslutte, hvad vi vil se, og hvornår vi vil se det. Mange er slet ikke interesseret i at have en TV-pakke i hjemmet længere, da man lige så godt kan gøre brug af diverse streamingtjenester. Men hvis man gerne vil have alle de bedste tjenester på internettet, så kan det godt ende med at koste en mindre formue. Hvis du overvejer at blive medlem af en bestemt streamingtjeneste og gerne vi tjekke ud, hvad de forskellige tjenester har at byde på, så skal du helt sikkert gøre brug af deres tilbud om en gratis prøveperiode.

Prøv streamingtjenester gratis

I dag kan du prøve de fleste streamingtjenester helt gratis i en begrænset periode. Vi har fundet en god blanding af streamingtjenester, som du kan afprøve kvit og frit.

  1. Viaplay – 99 kroner om måneden – Prøv gratis i 2 uger
  2. SF Kids – 59 kroner om måneden – Prøv gratis i 1 måned
  3. Mofibo – 129 kroner om måneden – Prøv gratis i 14 dage
  4. Storytel – 129 kroner om måneden – Prøv gratis i 14 dage
  5. CMore – 99 kroner om måneden – Prøv gratis i 14 dage
  6. HBO Nordic – 99 kroner om måneden – Prøv gratis i 1 måned
  7. Netflix – 99 kroner om måneden – Prøv gratis i 1 måned

Disse tjenester kan du afprøve helt gratis, hvis du vil finde ud af, om du skal have et medlemskab hos dem eller ej. En prøveperiode giver dig en god mulighed for at finde ud af, hvad for en tjeneste, der er det bedste match til dig.

Sammenlign streamingtjenester via internettet

Hvis du er på udkig efter den perfekte streamingtjeneste til dig, så kan du  1) gøre brug af prøveperioderne eller  2) sammenligne de forskellige tjenester via internettet. I og med der findes så mange forskellige muligheder, så kan det virke en smule uoverskueligt at finde ud af, hvad for en tjeneste, der passer bedst til lige præcis dig. Du kan blandt andet sammenligne de forskellige tjenester på https://tvpriser.dk/streaming, hvilket giver dig et overblik over de forskellige tjenester, priser med mere. Det kan hjælpe dig med at finde den helt rette tjeneste eller med et udvælge et par stykker, som du gerne vil se nærmere på. Når du beslutter dig for den eller de tjenester, som du vil have et medlemskab hos, så hold øje med hvor du får mest for pengene, når det kommer til lige præcis dit behov.