TVpriser.dk - Sammenlign TV pakker og streaming tjenester
Angiv søgekriterier
TV signal:
TV kanaler:
Streaming indhold:
Skrevet d. 07/11-2019

Sådan får du et overblik over de danske TV-priser

Lige siden vi har fået satellit og kabel TV, er antallet af TV kanaler eksploderet. Og da TV blev digitaliseret og indtog Internettet, gik denne udvikling helt grassat. Nu er TV blevet globalt, og du har næsten hele verdens TV kanaler til rådighed for et klik med musen. Hvis du tilmed bruger en proxy server, kan du omgå geofencing. Så er der slet ingen begrænsninger for hvor mange kanaler du kan se. Udover paywalls, naturligvis.

Hvor vores bedsteforældre var lykkelige med 2-3 kanaler igennem det meste af deres liv, så har vi nu op til 2-300 at vælge imellem. Mange af dem er endda gratis. Men når det kommer til kvaliteten, er det en hel anden sag.

Kvantitet vs kvalitet

Næsten alle TV kanaler, på nær de få tilbageværende public service kanaler, er reklamefinansieret. De, der ikke er det, kommer som regel med heftige abonnementspriser. Ja, du har flere hundrede kanaler at vælge imellem. Men mange af dem er af ringe kvalitet. De fleste af os har accepteret at vi ser film, afbrudt af reklamer. Men på mange af disse gratis eller billige kanaler, er det omvendt. Der ser du reklamer, afbrudt af film, som er flået i så mange stykker, at du har brug for en recap efter hver reklame.

I Danmark er vi heldige. Her er TV kvaliteten generelt bedre. Og de fleste nøjes med at abonnere på nogle pakker med en begrænset kvantitet, men bedre kvalitet. Og der er flere online portaler der giver dig et overblik over alle udbydere, pakker og kanaler du kan få i Danmark.

Erotik er også blevet digitaliseret

De ældre blandt os kan måske huske dengang du skulle opsøge nogle ikke så helt finde gader, for at finde en side såsom eroti.dk. Hvis du ønskede lidt frækt legetøj eller nogle voksne billedbøger, så var der kun få steder hvor man kunne få det. Men sexshops er også gået med tiden. I dag er de online og tilgængelige for alle, 24/7.

Nu kan du handle i sexshops fra sofaen, i dit hjems trygge omgivelser. Det er diskret, sikker og nemt. Denne udvikling har også medført at tilbuddet af sexlegetøj og andre sexartikler er vokset eksplosivt. Også tolerancetærsklen og den moralske kompas har flyttet sig. Og det er i dette sammenhæng et godt ting. Der har traditionelt hersket en del dobbeltmoral omkring sex. Det er først i den seneste tid, at man åbent kan tale om sex, sexlegetøj og seksuelle præferencer.

Her finder du frækt legetøj

Hvis du vil pifte dit sexliv lidt op og undgå at der udvikler sig forhold-dræbende rutiner, så er Lovebuddy et godt bud. Den voksende efterspørgsel, især efter billig sexlegetøj, har sat skub i udvikling af nyt legetøj til voksne. Det er i dag også generelt accepteret, at folk bruger sexlegetøj til at krydre deres sexliv med. Intet er så destruktivt for et parforhold end rutiner og vaner i sengen.

Det dræber simpelthen gnisten. Og uden gnist bliver et forhold til en samling af gensidige, ofte kedelige rutiner og forpligtelser.