TVpriser.dk - Sammenlign TV pakker og streaming tjenester
Angiv søgekriterier
TV signal:
TV kanaler:
Streaming indhold:
Skrevet d. 10/04-2019
Ny streamingtjeneste fra Disney

Ny streamingtjeneste fra Disney

Streamingtjeneste med alt fra Disney

Det strømmer frem med streamingtjenester fra alverdens producenter og mærker, da det er i dag er brugernes favoritmåde at finde underholdning på. De fleste af os bruger slet ikke fjernsynet lige så meget, som vi gjorde i gang, da vi er blevet vilde med at benytte os af streamingtjenester. Men nu kommer der endnu en streamingtjeneste på markedet fra gode gamle Disney. Denne streamingtjeneste vil blive kaldt for Disney+ og det siges, at den bliver lanceret her i april. Du behøver derfor ikke vente længe, hvis du er vild med alt, hvad der har med Disney at gøre.

Hvad kan jeg finde på Disney+?

Naturligvis kan du finde alt det, der har med Disney at gøre på den nye streamingtjeneste. Selvom det er begrænset med informationer om denne tjeneste, så kommer den selvfølgelig til at vise alt lige fra Disney-film til Disney-serier samt meget mere. Desuden vil du også have mulighed for at finde film og serier fra andre brands, som Disney er ejere af såsom Star Wars m.m.

Hvordan kan jeg begynde at se film og serier på Disney+?

Disney+ skulle meget gerne blive lanceret i april. Det er dog endnu ikke helt sikkert, hvornår platformen bliver klar til befolkningen. Først og fremmest vil Disney+ nemlig blive præsenteret til investorer, hvilket helt præcist kommer til at ske den 11. april. Vi må derfor blot vente i spænding og håbe på, at vi også får et kig allerede til april. Ellers må vi vente på at finde ud af, hvornår platformen bliver tilgængelig for alle os andre.

Hvad koster et abonnement hos Disney+?

Vi ved stadig ikke, hvad det kommer til at koste, da der ikke er nogle informationer om dette. Det kan derfor være, at der kommer flere forskellige abonnementer, men det kan også være, at der også kun blive et enkelt. Det må tiden igen vise, da Disney har valgt ikke at give yderligere informationer om priser, abonnementer m.m. Dette får vi nok først at vide, når vi kommer tættere på lanceringsdatoen.

Disney+ er den eneste streamingtjeneste med Disney-film og serier

Hvis du er vild med Disney, så skal du helt sikkert have et abonnement hos Disney+. Disney har nemlig valgt at stoppe alle aftaler med andre streamingtjenester såsom Netflix. Det betyder, at du ikke vil have mulighed for at se materiale fra Disney på andre platforme end Disney+.