TVpriser.dk - Sammenlign TV pakker og streaming tjenester
Angiv søgekriterier
TV signal:
TV kanaler:
Streaming indhold:
Skrevet d. 11/04-2018

Kombiner streaming og tv-pakke hos YouSee

Kombiner streaming og tv-pakke 

Flere og flere dropper tv-pakken til fordel for streamingtjenester. Andre vælger at supplere en lille tv-pakke med et abonnement hos en streamingtjeneste. Det er en voksende tendens, som ikke ser ud til at blive mindre med tiden. Man vil selv styre, hvad det er man ser og hvornår – på mange måder passer dette koncept rigtig godt ind i vores moderne og travle livsstil. Det går selvfølgelig også ud over tv-udbyderne, da markedet for tv-pakker bliver mindre og mindre. Det har YouSee bidt mærke i, og de er kommet ud med en ny løsning, der kan være fordelagtig for både udbyder og forbruger – en kombination af den traditionelle tv-pakke og streamingtjenesten. 

Sådan fungerer YouSee blandingspakken 

YouSees nye tiltag indebærer et pointsystem. Når du køber en grundpakke, får du et antal point med – jo flere point, jo dyrere bliver det. Du kan bruge pointene på at købe enten kanaler eller streamingtjenester. Streamingtjenesterne er dog betydeligt dyrere end kanalerne. En kanal koster 1 point, hvor en streamingtjeneste koster mellem 3 og 6 point. Både kanaler og streamingtjenester kan frit udskiftes en gang om måneden – der er altså ingen binding her. Til gengæld er der 6 måneders binding på selve grundpakken. 

Kan det betale sig? 

Umiddelbart virker tiltaget som en god idé, som mange forbrugere kan få glæde af. Det er dog uklart, hvor stor besparelsen egentlig er. Derfor laver vi et lille regnestykke her. Den billigste pakke du kan vælge, er en grundpakke inklusiv 10 point. Dette koster i alt 469,- om måneden, hvoraf de 289,- er selve grundpakken. De 10 point koster dig altså 180 kr. Hvis du vil købe streamingtjenester for dine point, kunne du vælge HBO og Cmore, der koster 5 point hver. Cmore koster 99,- om måneden, mens HBO koster 89,- om måneden. Med denne kombi sparer du altså kun 8 kr. om måneden. Med en oprettelse på 599,- hos YouSee, kan man godt komme i tvivl om, om det er pengene værd. På den anden side er det et nyt tiltag, og man kan forvente at prisen vil falde efterhånden som løsningen udbredes, og der skabes konkurrence på markedet. Pointene er også billigere, jo flere du køber – køber du eksempelvis den helt store pakke, der indeholder grundpakken samt 36 point for 569,- om måneden, så får du de 36 point for 280 kr. Det er 7,7 kr. pr. point, hvorimod du med den lille pakke betaler 18 kr. pr. point. 

Hvis du alligevel står og skal have oprettet en tv-pakke, kan det være en praktisk løsning, hvor du får samlet din tv-pakke og streamingtjenester ét sted. Men der er altså desværre ikke de helt store besparelser at komme efter endnu.