TVpriser.dk - Sammenlign TV pakker og streaming tjenester
Angiv søgekriterier
TV signal:
TV kanaler:
Streaming indhold:
Skrevet d. 16/03-2018

Hvorfor vælge streaming?

Er du i tvivl om, hvorfor du skal vælge streaming? Vi har i denne artikel fundet nogle gode grunde til, hvorfor du skal kaste dig over streaming. Læs med videre og find ud af, om det er noget for dig eller ej.

Streaming er populært

Det bliver mere og mere populært at streame i Danmark. I dag foretrækker mange danskere faktisk streaming fremfor det normale TV. De fleste danskere har i dag også en eller anden form for streamingtjenester, som de benytter sig af og betaler til hver eneste måned. Dette betyder, at du kan finde en masse forskellige streamingtjenester, der kan stå for underholdningen i dit hjem. Med en streamingtjeneste kan du selv vælge lige præcis det, som du har lyst til at se, du undgår reklamer og du kan både se sport, TV, serier eller film. Du kan så mange forskellige ting med streaming, så hvis du har brug for selv at bestemme din underholdning eller er træt af de mange reklamer, der afbryder dine film, kan det sagtens være lige noget for dig. Vi har her nogle grunde til, hvorfor du kunne overveje streaming i forhold til normalt TV.

Billigere end normalt TV

Først og fremmest så er det billigere med en enkelt streamingtjeneste i forhold til en Tv-pakke. Hvis du skal have alle de kanaler, som du godt kan lide, så kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse. Med en streamingtjeneste kan du finde alle de bedste film og serier til en endnu billigere pris. Du kan ofte få priser fra 69 til 79 kroner om måneden og op til omkring 89 kroner om måneden. Dette er en del billigere, end hvis du skulle betale for en Tv-pakke hver eneste måned. 

Slip for reklamerne

Hvis du er træt af reklamer, så kan du ofte slippe for dette med streaming. Du slipper fuldstændigt for reklamer på for eksempel Netflix og HBO Nordic. Du behøver hverken at spole frem, vente på reklamerne er væk eller lige gå ud og hente en kop kaffe i reklamepausen. Der er nemlig slet ikke nogen reklamer, så du kan bare sætte dig godt til rette og nyde en god film eller en spændende serie. Hvis du har brug for en hurtig toiletpause, eller hvis du lige skal hente nogle snacks til den gode film, så sætter du den bare på pause og trykker afspil igen, når du kommer tilbage. Dette er klart en stor fordel ved brug af streaming i forhold til brug af en Tv-pakke.

Stream over det hele

Sidst men ikke mindst så kan du også vælge streaming til, fordi det er meget mere tilgængeligt end det normale TV. Her har du nemlig mulighed for at tage din streamingtjeneste med dig overalt, hvis du for eksempel skal på en længere tur eller har en masse timer i toget foran dig. Hvis du har en serie, som du er helt vild med, så kan det være svært at slippe den i længere tid af gangen. Du kan i stedet tage den med dig og se serien færdig på vejen.