TVpriser.dk - Sammenlign TV pakker og streaming tjenester
Angiv søgekriterier
TV signal:
TV kanaler:
Streaming indhold:
Skrevet d. 11/04-2018

Hvordan vælger jeg den rigtige tv-pakke?

Når du som forbruger skal vælge tv-pakker, bliver du mødt af mange valg, du skal tage stilling til. Det er vigtigt, at du føler dig sikker i dit valg, så du får mest muligt ud af dine penge. Vi vil derfor forsøge at guide dig til den bedste løsning for dig. 

Lille eller stor tv pakke? 

Om du skal have en lille eller stor tv-pakke, afhænger selvfølgelig af hvor mange tv-kanaler du reelt benytter dig af. Efterhånden som streamingtjenesterne har vundet frem, er det blevet mere normalt at nøjes med en lille tv-pakke, og betale for den ekstra streaming hos eksempelvis Netflix eller HBO ved siden af. Er du glad for flow-tv, kan en stor eller mellem tv-pakke til gengæld være en bedre løsning for dig. Det kan dog blive en dyr affære at skulle have både streamingtjenester og en stor tv-pakke, så det er en god idé at finde ud af, hvad du synes bedst om. Det står dig selvfølgelig frit for at bruge begge dele, men økonomisk set er det ikke den bedste løsning. 

Fast eller byg-selv? 

Endnu en beslutning, du skal tage omkring tv-pakker, er hvilken type tv-pakke du vil have. Skal du have en fast tv-pakke, eller vil du selv sammensætte de kanaler du ønsker at modtage? En stor fordel ved byg-selv pakker er, at du kan undgå overflødige kanaler og dermed også overflødige månedlige udgifter. Til gengæld skal du hos nogle udbydere af byg-selv stadig betale for en lille fast pakke, som du kan bygge ekstra kanaler oven på. Her er de ekstra kanaler ofte dyrere end de faste, hvilket kan gøre, at du ender med en dårligere løsning rent økonomisk. Hos Boxer kan du dog sammensætte din egen pakke helt fra bunden - og der er gode penge at spare, hvis du køber mere end 8 kanaler. Hvis du til gengæld falder over en fast tv-pakke, der indeholder netop de kanaler du ser, vil dette dog sandsynligvis være den billigste løsning for dig. 

Hvad med streaming-tjenester? 

Streamingtjenester er i nyere tid blevet mere og mere udbredte blandt forbrugere. Hvis du er glad for selv at kunne styre hvornår du eksempelvis vil se en serie, og hvor mange afsnit i træk du vil se, så er streamingtjenester en rigtig god løsning for dig. Hvis du stadig ønsker at benytte flow-tv, kan du eventuelt nøjes med en lille tv-pakke, som du kombinerer med din ynglings streamingtjeneste. Hos YouSee kan du kombinere din tv-pakke og streamingtjenester, allerede når du køber din tv-pakke. YouSee har nemlig lavet et pointsystem, hvor du køber et antal point sammen med din tv-pakke. Disse point kan bruges på kanaler og streaming – en kanal koster 1 point, mens en streamingtjeneste koster 3-6 point.