TVpriser.dk - Sammenlign TV pakker og streaming tjenester
Angiv søgekriterier
TV signal:
TV kanaler:
Streaming indhold:
Skrevet d. 10/11-2018

Hvilken streamingtjeneste skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvad for en streamingtjeneste du skal vælge? Det kan vi godt forstå. Der findes nemlig i dag et væld af forskellige muligheder, hvorfor det kan være svært at overskue. Vi har derfor lavet en nem og hurtig guide, der kan hjælpe dig med at vælge den rette streamingtjeneste til dig. Læs med videre her og find ud af mere om streamingtjenester. 

Danskerne elsker streaming

I dag er streaming en ting, som danskerne er blevet helt vilde med. Der er nemlig mulighed for at se alle de serier, film med mere, som man gerne vil se uden at blive afbrudt af reklamer. Derudover er der mulighed for at streame hvor man vil og hvornår man vil. Der er derfor ikke noget at sige til, hvorfor de fleste danskerne allerede har en streamingtjeneste eller gerne vil have en. Men hvis du er på udkig efter en streamingtjeneste, hvad er så den bedste mulighed for dig? Det har vi taget et kig nærmere på. 

Streamingtjenester til dine behov 

Der findes et væld af forskellige streamingtjenester på markedet i dag. Men nogle af disse tjenester hovedsageligt fokuserer på film og serier, så giver andre tjenester også adgang til blandt andet TV-kanaler og sport med mere. Men hvad for en er den rette for dig, og hvad kan du overhovedet vælge mellem?

Mulighed nummer 1: Netflix

Med Netflix har du mulighed for at se en masse forskellige film og serier. Du kan endda finde film og serier, der kun kan findes på selve Netflix. Denne tjeneste koster 99 kroner om måneden. Der er pt. ikke mulighed for at finde denne tjeneste med et mobilabonnement.

Mulighed nummer 2: TV2 Play

Hvis du er på udkig efter en streamingtjeneste, hvor du gerne vil se en masse af de programmer, der bliver sendt på kanalen TV2. Derudover er der mulighed for at se et væld af kanaler, sport, serier og film. Der er derfor noget til enhver smag – især hvis man er vild med kanalen TV2 og deres indhold. Du kan finde TV2 Play hos blandt andet Telmore og 3. Denne tjeneste koster 99 kroner om måneden for ”Hele Pakken” eller 79 kroner om måneden for ”Basispakken”.

Mulighed nummer 3: HBO Nordic

Hvis du er vild med serier og film, så er HBO Nordic en oplagt mulighed. Her kan du finde serier, som du ikke kan finde andre steder såsom Big Little Lies, Game of Thrones med mere. Denne tjeneste koster 99 kroner om måneden.

Mulighed nummer 4: C More

C More er endnu ikke lige så kendt i Danmark, men den er ved at blive en mere populær streamingtjeneste. Her kan du både finde film og serier, så den fungerer stort set ligesom blandt andet Netflix og HBO Nordic. Tjenesten koster 99 kroner om måneden.