TVpriser.dk - Sammenlign TV pakker og streaming tjenester
Angiv søgekriterier
TV signal:
TV kanaler:
Streaming indhold:
Skrevet d. 07/11-2019

Hvem er yousee og hvad tilbyder de - Bliv klogere her

Er du interesseret i at vide mere om YouSee, samt hvad de kan tilbyde dig i form af Tv-pakker? Hos YouSee har du mulighed for at vælge de kanaler, du bedst kan lide og sammensætte din helt egen Tv-pakke. Læs med videre her og find ud af, om YouSee skal være din udbyder.

Hvem er YouSee?

YouSee er en del af TDC Group, der leverer underholdning til danskerne. YouSee blev grundlagt tilbage i 1995 og har derfor eksisteret i en del år. De tilbyder både tv, bredbånd, mobiltelefoni m.m. til danskerne.

I juni 2016 blev YouSee og TDC Privat fusioneret til blot at være YouSee. Derfor blev TDC’s private kunder flyttet over til YouSee. I dag er YouSee en stor virksomhed, der tilbyder alle former for underholdning uanset, om du har brug for det på mobiltelefonen, internettet eller fjernsynet.

Sammensæt din egen Tv-pakke hos YouSee

YouSee er en populær udbyder af Tv-pakker. Du har nemlig mulighed for at sammensætte din helt egen Tv-pakke alt efter, hvilke kanaler du godt kan lide. Du kan vælge mellem fire forskellige abonnementer såsom:

1. Grundpakken: 299 kroner om måneden.
2. Bland selv 10 + Grundpakken: 479 kroner om måneden.
3. Bland selv 20 + Grundpakken: 529 kroner om måneden.
4. Bland selv 36 + Grundpakken: 579 kroner om måneden.

Hvis du vælger abonnement to, tre eller fire, har du mulighed for at blande din helt egen Tv- og streamingpakke. Det fungerer på den måde, at du blot skal vælge, hvor mange point du ønsker at blande for – herefter er det helt op til dig, hvad du ønsker. 1 point er 1 kanal, hvilket betyder, at hvis du vælger abonnement nummer to, har du mulighed for at vælge 10 kanaler. Du har endda mulighed for at udskifte dine valg igen, når der er gået 30 dage, hvis du har brug for det.

Hvilke kanaler kan jeg vælge imellem?

Du kan vælge imellem et hav af forskellige kanaler, så du altid kan finde noget til dit behov. Du kan blandt andet vælge imellem disse forskellige kanaler til din pakke:

 • TV2
 • DR1
 • TV3
 • TV3+
 • TV2 Sport
 • TV2 Zulu
 • Kanal 5
 • MTV
 • BBC Earth
 • Disney Channel
 • Cartoon Network
 • TV2 Charlie
 • Viasat Nature
 • National Geographic
 • Sport Live

Dette er blot et udpluk af de kanaler, du kan vælge mellem. Du finder kanaler i alle former for kategorier som for eksempel sport, underholdning, børn, musik, film og serier, nyheder og dokumentar. Der er derfor underholdning for hele familien, så du kan sammensætte og blande kanaler og streamingtjenester for enhver smag.

Vælg imellem flere forskellige streamingtjenester

Hvis du er vild med at streame film og serier, har du mulighed for at vælge imellem mere end 10 streamingtjenester hos YouSee. Vælger du et abonnement med Bland Selv, kan du blande flere streamingtjenester ind i din Tv-pakke.

Du kan desuden nemt skifte dem ud igen, hvis du har lyst til at prøve noget nyt. De forskellige streamingtjenester har nogle point, hvorefter det er op til dig at fordele dine point på bedst mulig vis. Du kan derfor få en Tv-pakke, hvor du både inkluderer en eller flere streamingtjenester samt Tv-kanaler.

Der er blandt andet mulighed for at få streamingtjenester som Netflix, HBO Nordic, Min Bio, C More, Viasat Film inkl. Viaplay, Dansk Filmskat samt mange flere med i din pakke.

Grundpakken følger med i alle abonnementer

Grundpakken hos YouSee følger med, uanset om du vælger det ene eller det andet abonnement. I Grundpakken er der allerede inkluderet et godt udvalg af forskellige Tv-kanaler.

Derudover får du også adgang til underholdning og flere film med denne pakke. Hvis du herudover selv ønsker at blande flere kanaler, skal du vælge et af de andre abonnementer, hvor der er andet end blot Grundpakken inkluderet.

Vær opmærksom på

Fra den 1. januar 2020 skal du være opmærksom på, at der vil være nogle kanaler, som du ikke længere kan vælge med YouSee tv pakker. Du kan for eksempel ikke vælge følgende kanaler: Kanal 4, 6’eren, CANAL9, TLC, Animal Planet, Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery, Discovery Science og Investigation Discovery. Hvis du allerede har en af disse kanaler med i din Tv-pakke, skal du sørge for at skifte kanalerne ud med en anden kanal efter eget ønske inden årets udgang.

Ønsker du at få et overblik over Tv-pakker, kan du tage et kig her på Tvpriser.dk.