TVpriser.dk - Sammenlign TV pakker og streaming tjenester
Angiv søgekriterier
TV signal:
TV kanaler:
Streaming indhold:
Skrevet d. 05/03-2019

Hvad kan YouSees nye streamingpakke Bland Selv?

Bland Selv plejer du nok at forbinde med bland selv slik, men ikke desto mindre er Bland Selv også navnet på én af YouSees seneste satsninger inden for abonnementer på tv-pakker og streamingtjenester.

Derfor kan man se YouSees Bland Selv abonnement som deres bud på det nye inden for tv-pakker i den streaming og on-demand-tid, vi lever i. 

Flere og flere vælger nemlig streaming over traditionelt tv, hvorfor mange enten har sagt eller overvejer at sige deres traditionelle tv-pakke op.

Dette løser YouSees pakker og tilbud om Bland Selv, der er en kombineret pakke af traditionelle tv-kanaler og streamingtjenester

Hvad går YouSees Bland Selv pakke ud på?

Som nævnt er Bland Selv YouSees bud på en kombineret pakke af både streamingtjenester og traditionelle tv-kanaler (F.eks. Kanal 4, Tv2, Tv3 osv.).

I den forbindelse er der et udvalg på 11 streamingtjenester og 55 tv-kanaler, som du kan vælge i mellem. 

Fordelene ved at vælge Bland Selv 

Én af de absolut største fordele ved at vælge YouSee Bland Selv er, at du får det, du bruger. Ved at du selv har udvalgt hvilke kanaler og streamingtjenester som du bruger

Du betaler derfor også kun for det, du bruger - og dermed kan du potentielt spare en masse penge. 

Et muligt scenarie kunne være, at I er en familie, der i nuværende stund har både en tv-pakker og derudover 3-4 forskellige streaming-tjenester (F.eks. Netflix, HBO Nordic, Viaplay og TV2 Play). Isoleret set ligger de forskellige af de nævnte streamingtjenester på priser fra 79 kr.- til 129 kr., alt efter hvilken udgave af streaming-pakkerne, som du har.

 Alle disse streamingtjenester løber altså op samlet set, ligesom du så skal lægge din tv-pakke oveni. 

Hvor mange penge du kan spare, afhænger derfor af dit nuværende forbrug og udgifter i skrivende stund.

Hvad koster YouSee Bland Selv?

Priserne for YouSee Bland Selv starter fra 479. kroner om måneden, hvor du kan blande for “10 point”. Derudover får du grundpakken med, som består af faste kanaler som f.eks. TV2, TV3, Kanal 5, DR1. DR2, DR3, DK4 og mange flere.

Hvor meget du kan blande for dine points, afhænger af hvad du vælger at ville have i din pakke. F.eks. koster en streamingtjeneste i gennemsnit 5 point, mens en ekstra kanal kun koster 1 point.

Den næste Bland Selv pakke ligger på 529 kr. om måneden, hvor du får grundpakken og 20 point at blande tv-kanaler og streamingtjenester for.

Den dyreste og største Bland Selv pakke koster 579 kr. om måneden, og her får du 36 point at blande tv-kanaler og streamingtjenester for.

Derudover varierer det, om du skal betale for forsendelse af tv-boks (99 kr.) og generel oprettelse (599 kr.). Sommetider kører YouSee kampagner for Bland Selv, hvor forsendelse af tv-boksen er gratis ved bestemte pakker.