TVpriser.dk - Sammenlign TV pakker og streaming tjenester
Angiv søgekriterier
TV signal:
TV kanaler:
Streaming indhold:
Skrevet d. 07/07-2019
Har du valgt den rette streamingtjeneste til dine behov?

Har du valgt den rette streamingtjeneste til dine behov?

Vælg en streamingtjeneste til dine behov

Der er kommet mange streamingtjenester til her i Danmark, hvilket betyder, at du har et stort udvalg at vælge imellem. Nogle af de mest populære streamingtjenester er blandt andet Netflix, HBO Nordic, C More, Viaplay og TV2 Play. Dog er der også flere nyere tjenester, der er begyndt at få et indtog hos de danske seere. I og med der er så mange forskellige tjenester, kan det være svært at finde ud af, hvilken en du skal vælge, eller om du overhovedet har valgt den rette. Du skal nemlig vælge den tjeneste, der bedst matcher dine behov, samt hvor du får mest muligt ud af abonnementet og dine penge.

Hvilken streamingtjeneste skal jeg vælge?

Der findes et stort udvalg af streamingtjenester i Danmark. Vi har derfor fundet nogle af de mest populære for at give dig et godt overblik over, hvad de forskellige streamingtjenester kan, samt hvem de især henvender sig til. Dette er dog en generalisering samt kort vurdering af hver enkelt tjeneste, hvorfor det naturligvis sagtens kan være, at det stadig er noget for dig, selvom det ikke lyder sådan. Heldigvis kommer mange streamingtjenester med en gratis prøveperiode, hvor du har mulighed for at finde ud af, om tjenesten er noget for dig eller ej uden at bruge en eneste krone på det. Du kan nemlig blot afmelde dig igen efter prøveperioden, hvorefter du ikke er tvunget til at have et abonnement hos den specifikke tjeneste. Disse streamingtjenester kan du finde i Danmark:

1. TV2 Play – er især god til dig, der er vild med danske programmer og danske serier.
2. Viaplay – er især god til dig, der er vild med alle programmer på TV3. Du kan også finde sport, film og serier.
3. Netflix – er især god til dig, der er vild med at se film og serier. Netflix producerer også selv film og serier, du ikke kan finde andre steder.
4. C More: God til dig der elsker udenlandske og danske film og serier.
5. HBO Nordic: God til dig der elsker serier. Her kan du blandt andet finde Big Little Lies, Games of Thrones og Vikings.
6. Min Bio og SF Kids: God til dig der mangler underholdning til dine børn.
7. Hayu: God til dig der er vild med amerikansk reality såsom Housewives-serierne eller Keeping Up with the Kardashians.
8. Amazon Prime Video: God til dig der både elsker ældre og nyere film samt serier. Her kan du også finde originalt indhold.