TVpriser.dk - Sammenlign TV pakker og streaming tjenester
Angiv søgekriterier
TV signal:
TV kanaler:
Streaming indhold:
Skrevet d. 25/11-2019

Guide til streaming af sport

Streaming af sport

Streaming af sport er blevet mere og mere populært i takt med, at der er kommet flere muligheder på markedet. Dette gælder ligeså vel som ved streaming af film og Tv-serier. Danskerne er vilde med, at man har fået så mange muligheder, da det betyder, at du kan se lige præcis det, du har mest lyst til når som helst og hvor som helst.

Når det kommer til streaming af sport, er det ligeledes en god mulighed for dig, der gerne vil spare penge. Det kan nemlig ende med at koste en del, hvis du betaler for en Tv-pakke med alle de kanaler, der viser de mest spændende kampe. I stedet kan du samle det et sted ved at benytte dig af en streamingtjeneste. Derved bliver din omkostninger mindre, da en streamingtjeneste ikke koster det samme om året som de helt store Tv-pakker.

Hvilke streamingtjenester er gode til sport?

Der findes flere forskellige streamingtjenester, der især er velegnede til dig, som ønsker at streame sport. Men hvilken tjeneste, der er den bedste, afhænger især af dine personlige præferencer og ønsker. Det kommer nemlig mest an på, hvilken type sport du gerne vil se, samt hvilke kampe og hvilken liga, du er interesseret i. Her kan du finde en hurtig oversigt over nogle af dine muligheder.

Viaplay

Hvis du er vild med både streaming og sport, så er tjenesten Viaplay en platform, som du skal tage et kig på. Denne streamingtjeneste er ikke mindst populær på grund af udvalget af sport, men også fordi at du samtidigt har mulighed for at se Tv-serier, film og realityprogrammer afhængig af, hvilken abonnementspakke du vælger. Viaplay er en streamingtjeneste, der har masser af sport på programmet. Du finder nemlig alt lige fra fodbold til boksning samt meget mere. Det er derfor en streamingtjeneste, der er god for dig, som bare er helt vild med sport – og massere af den!

Hvis du er vild med fodbold, så vil du hurtigt finde ud af, at Viaplay er rigtig god. De viser nemlig kampe fra både den danske Superliga, La Liga, Champions League, Premier League med flere. Du kan derfor finde en del forskellige kampe især i weekenden, så du ved, hvad dine fridage skal gå med.

Ønsker du at købe et abonnement til Viaplay, vil du naturligvis gerne vide, hvad det vil koste dig. Det koster 99 kroner pr. måned, hvis du ønsker adgang til film og serier. Vil du gerne have sportssektionen med, koster det 339 kroner pr. måned.

DPlay

Hos DPlay kan du ligeledes finde et godt udvalg af sport. De dækker nemlig et hav af ligaer og flere sportsgrene. Du vil kunne finde mange af de samme fodboldkampe, som du eksempelvis kan finde hos Viaplay. Dog er deres udvalg ikke lige så stort, hvilket du naturligvis skal være opmærksom på. Til gengæld er de en del billigere, da du kan købe et abonnement for 179 kroner pr. måned.

Eurosport Player

En nyere sportsstreamingtjeneste er Eurosport Player, hvor du udelukkende finder sport. Her finder du alle de bedste fodboldkampe samt andre sportsgrene, hvorfor den er god til dig, der bare vil have en tjeneste med sport og intet andet. Denne streamingtjeneste koster 129 kroner pr. måned.

Denne artikel er sponsoreret af bettingpartner.dk som sammenligner de forskellige betting sider i Danmark.