TVpriser.dk - Sammenlign TV pakker og streaming tjenester
Angiv søgekriterier
TV signal:
TV kanaler:
Streaming indhold:
Skrevet d. 29/03-2019

Formel 1-streamingtjeneste er nu klar i Danmark

Er du helt vild med Formel 1, hurtige biler og ræs, så er dette måske en streamingtjeneste for dig. 

Ny streamingtjeneste for alle Formel 1-fans

Den nye streamingtjeneste F1 TV åbnede i 2018 i flere forskellige lande – dog ikke i Danmark. Men nu er streamingtjenesten endelig kommet til Danmark, hvilket mange Formel 1-fans naturligvis er glade for. På denne streamingtjeneste har du nemlig mulighed for at live streame alle Formel 1-løb, så du altid kan følge med. Udover live streaming af de forskellige løb, så kan du ydermere finde alt lige fra programmer med opsamling om løbene, få mere indsigt omkring Formel 1 samt finde dokumentarer samt meget mere. Det er derfor en vaskeægte streamingtjeneste for alle, der er helt vilde med denne sport.

Men rent faktisk så åbner F1 TV ikke kun i Danmark. Tjenesten åbner yderligere i andre lande som for eksempel Sverige, Norge, Grækenland, Holland, Malta, Portugal og Cypern.

Hvad er prisen for Formel 1-streamingtjenesten?

Hvis du allerede nu ved, at du skal abonnere på Formel 1-streamingtjenesten, så er det bare med at komme i gang. Dog er det selvfølgelig en fordel, at du er bekendt med prisen for et abonnement først. Prisen for at abonnere på streamingtjenesten er som følger:

1. F1 TV Pro koster 105 kroner om måneden
2. F1 TV Pro koster 819 kroner for et år
3. F1 TV Access koster 25 kroner om måneden
4. F1 TV Access koster 209 kroner for et år

Du har derfor flere muligheder, så du kan vælge den helt rette mulighed for dig. Hvis du allerede nu ved, at du ønsker at abonnere på streamingtjenesten i en længere periode, så kan det i hvert fald godt betale sig at købe et abonnement, der varer i et år – i hvert fald hvis du gerne vil spare nogle penge.

Hvor kan jeg finde denne nye streamingtjeneste henne?

Der er flere muligheder, hvis du ønsker at finde den nye streamingtjeneste F1 TV. Selve streamingtjenesten er nemlig tilgængelige via enten en webadgang eller via en app. Selvom det endnu ikke er muligt, så siges det, at både Android TV samt Apple TV er på vej, så det er bare med at vente og se, hvis du ønsker at benytte dig af dette. For nu kan du i hvert fald få adgang til tjenesten på andre måder, hvis du allerede nu vil give dig i kast med live streaming, masser af biler og Formel 1.