TVpriser.dk - Sammenlign TV pakker og streaming tjenester
Angiv søgekriterier
TV signal:
TV kanaler:
Streaming indhold:
Skrevet d. 12/03-2018

Få TV via dit bredbånd

Har du ikke lyst til at få TV via en parabol eller antenne? Så kan det sagtens være, at TV via bredbånd er noget for dig. Hvis du vil vide mere om bredbånds-TV samt finde ud af, om det er en løsning for dig, skal du læse med videre her.

Bredbånds-TV

Der er alternativer til både TV gennem en antenne og en parabol. Det kan for eksempel være TV via dit bredbånd. Du kan få TV via dit bredbånd de fleste steder i landet, så hvis du er interesseret i det, er det bare med at kontakte din nuværende udbyder eller en ny udbyder. Dog skal du være opmærksom på især hastigheden, da dette klart har noget at sige om, hvorvidt du har mulighed for at få TV på denne måde. Hastigheden skal ofte være omkring eller mere end 10-12 Mbit. Hvis hastigheden er lige omkring 10-12 Mbit, så kan du være sikker på, at du kan få TV via dit bredbånd i hjemmet. Selvfølgelig har det også noget at gøre med beliggenheden og de forskellige udbydere, men det giver dig helt klart en større chance, end hvis du ikke havde denne hastighed. Hvis du har en udbyder, der ikke har mulighed for at levere denne løsning til dig, så er det værd at snakke med en anden udbyder om det. Ofte kan du finde en anden udbyder, der har mulighed for at levere bredbånds-TV.

Hvor finder jeg udbydere til bredbånds-TV henne?

Du kan finde flere forskellige udbydere, der tilbyder bredbånds-TV. Det er bare med at kigge rundt hos udbyderne på internettet for at se, hvad de kan tilbyde dig. Du kan også finde sider, der sammenligner de forskellige udbyderes priser, så du kan finde den løsning, der passer perfekt til dig. Du kan for eksempel finde udbydere såsom Fullrate, Telia, TDC, Mobilic og DLG Tele, hvor du kan få bredbånds-TV. Her får du TV ved hjælp fra dit bredbånd, der kører via kobbernettet til dit hjem. Du kan derfor sagtens finde flere forskellige udbydere, der tilbyder bredbånd via dit TV. Dog kan det sagtens være, at der er en udbyder, der leverer en bedre løsning for dig end en anden udbyder – også selvom de måske har en billigere pris end den første udbyder af bredbånd via dit TV.

Vær opmærksom på dette

Først og fremmest skal du være opmærksom på minimumshastigheden, som der skal være til rådighed, hvis du skal have bredbånds-TV. Du skal derfor have kabler i en vis form for kvalitet samt ikke bo for langt væk fra centralen, hvis det skal være en mulighed for dig med TV via dit bredbånd. Derudover skal du også være opmærksom på, at du også vil bruge internettet til en masse ting, samtidig med du ser TV. Der skal derfor være nok hastighed, så du kan gøre det hele på samme tid. Hvis det skal foregå på denne måde, er det ofte en god idé med endnu hurtigere hastighed end 10-12 Mbit.