TVpriser.dk - Sammenlign TV pakker og streaming tjenester
Angiv søgekriterier
TV signal:
TV kanaler:
Streaming indhold:
Skrevet d. 25/08-2018

Få et overblik over streamingtjenester med appen PlayPilot

Hvis du er vild med at streame via internettet, men har svært ved at få et overblik over de mange forskellige streamingtjenester på nettet, så kan du gøre brug af en applikation, der kan give dig det perfekte overblik.

Få et godt overblik med PlayPilot applikationen

PlayPilot er ikke en ny applikation på markedet, men de opdaterer konstant appen, så det bliver nemmere og mere smart for dig at gøre brug af den. Det er nemlig en applikation, der sørger for at give et fantastisk overblik over de forskellige streamingtjenester, som du kan finde på markedet. På denne måde kan du hurtigt finde ud af, hvad for nogle serier som der er på hvilke streamingtjenester samt alt om episoderne, sæsonerne med mere. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal vælge den ene eller den anden streamingtjeneste i forhold til deres indhold, så kan det faktisk være noget så behjælpeligt at gøre brug af PlayPilot.

Lige meget om du har Android eller iOS, så kan du sagtens downloade applikationen PlayPilot.

Playpilot hjælper dig med at holde øje med nye episoder

Som overskriften siger, så kan PlayPilot rent faktisk hjælpe dig med at holde øje med nye episoder på alle dine favoritserier. Dette betyder, at du ikke behøver at skrive det ned, holde øje konstant eller prøve at holde dig opdateret vedrørende de forskellige serier, da PlayPilot gør alt dette for dig. Hvis du er i gang med et væld af forskellige serier, så kan det være svært at holde styr på dem alle sammen. Men det behøver det slet ikke være med applikationen PlayPilot. Du skal blot gøre brug af deres ”Watchlist”, hvor du kan gemme de serier, som du gerne vil følge med i. Hvis du ikke putter alle dine favoritserier i ”Watchlist”, så vil du ikke få notifikationer med mere om nye episoder med mere. 

Find masser af spændende indhold på streamingtjenester

Hvis du elsker at udforske, hvad de forskellige streamingtjenester tilbyder, så kan PlayPilot også sagtens bruges til dette. Her er det nemlig utrolig nemt at finde en masse nyt og interessant indhold, som du ellers ikke ville have opdaget. Ved hjælp af trailers kan du hurtigt finde ud af, om en specifik serie eller film er lige noget for dig eller ej. Hvis det virker som det rette match for dig, så husk at putte serien eller filmen i din Watchlist. Du kan ikke se serier eller film via PlayPilot, du kan blot få et overblik over streamingtjenesternes indhold samt hvad de kan tilbyde dig.

PlayPilot siger, at de løbende vil sørge for at opdatere og gøre appen bedre for alle brugere. Vi må derfor bare vente og se, hvad der ellers kommer til at ske på denne applikation.