TVpriser.dk - Sammenlign TV pakker og streaming tjenester
Angiv søgekriterier
TV signal:
TV kanaler:
Streaming indhold:
Skrevet d. 16/09-2018

De mest kendte TV-udbydere i Danmark

Vil du vide, hvad for nogle TV-udbydere, der er de mest kendte og populære i Danmark? Så har vi fundet ud af det for dig. Vi har undersøgt de forskellige tv-udbydere i Danmark, så du kan få et godt og hurtigt overblik over disse. Læs med videre og find ud af mere om disse tv-udbydere samt om en af dem er lige noget for dig.

Danmark og TV-udbydere

I forhold til størrelsen af Danmark og antallet af indbyggere, så findes der en del forskellige tv-udbydere i Danmark. Det kan derfor også være svært at finde ud af, om man skal vælge den ene eller den anden udbyder af TV. Derfor har vi valgt at lave en oversigt over de meste kendte, da dette kan være en hjælp til at finde ud af, om en af disse udbydere passer perfekt til dine eller din husstands behov. Der er stor forskel mellem de forskellige tv-udbydere, da de eksempelvis ikke har de samme tv-pakker, priser med mere. De tre største udbydere er helt klart: Stofa, YouSee og Fullrate. Vi har oplistet de forskellige udbyderes tv-pakker, så du kan finde ud af, om en af disse pakker skal hjem til dig , men der er andre udbydere og du kan ved at anvende søgemaskinen på tvpriser.dk altid finde de tv-pakker og streamingtjenester der tilbyder indhold der passer helt perfekt til dig

TV-pakker hos Fullrate

Fullrate er kendetegnet ved et enkelt koncept med et mindre antal af tv-kanaler end mange andre udbydere. Det er derfor utrolig nemt at vælge mellem disse og finde lige præcis den pakke, som man har brug for. Du kan blandt andet vælge mellem disse tv-pakker hos Fullrate:

 • Favorit: 199 kroner om måneden i 6 måneder – herefter 269 kroner om måneden
 • Komplet: 369 kroner om måneden
 • Favorit + TV3 Sportspakken: 419 kroner om måneden
 • Komplet + TV3 Sportspakken: 519 kroner om måneden

TV-pakker hos Stofa

Stofa har også nogle bestemte tv-pakker, som du kan vælge imellem. Dog fungerer det ikke helt som de andre tv-udbydere, da deres tv-pakker er en smule anderledes. Du kan finde disse tv-pakker hos Stofa:

 • Lille: 27 kanaler + Se TV hvor du vil + Adgang til DR Arkiv + Leje af film
 • Mellem 40 kanaler + Se TV hvor du vil + TV- og filmarkiv + Leje af film
 • Stor: 61 kanaler + Se TV hvor du vil + Tv- og filmarkiv + Leje af film

Du kan finde priser på Stofas tv-pakker ved at indtaste din adresse på deres hjemmeside.

TV-pakker hos YouSee

YouSee giver alle kunder mulighed for at sammensætte deres helt egen tv-pakke, hvorfor denne tv-udbyder er ret populær. Du kan derfor få alle dine favoritkanaler, så du altid har noget godt at se i fjernsynet. Du kan finde følgende tv-pakker hos YouSee:

 • Bland Selv Grundpakke for 289 kroner om måneden
 • Bland Selv TV og Streaming, 10 point + Grundpakke for 469 kroner om måneden
 • Bland Selv TV og Streaming, 20 point + Grundpakke for 519 kroner om måneden
 • Bland Selv TV og Streaming, 36 point + Grundpakke for 569 kroner om måneden