TVpriser.dk - Sammenlign TV pakker og streaming tjenester
Angiv søgekriterier
TV signal:
TV kanaler:
Streaming indhold:
Skrevet d. 11/04-2018

Bland-selv TV-pakker

Markedet for TV-pakker kan sikkert virke overskueligt for dig som forbruger. Der er mange faktorer der spiller ind - pris, antal kanaler, gebyrer og lignende. Med bland-selv TV-pakker kan du undgå uoverskuelige mellemregninger og overflødige kanaler - og dermed også overflødige udgifter. Vi vil her forsøge at hjælpe dig med at finde den rigtige bland-selv TV-pakke for dig, så du kan spare de kanaler væk, du alligevel ikke bruger. 

Hvordan bruger du dit TV?

Prøv at tænke over, hvordan du bruger dit TV. Er det egentlig kun tre kanaler du bruger ud af de ti du har? Eller er du mere typen, der nyder at have mange kanaler at zappe rundt på, og at se lidt programmer her og der? Det kan være afgørende for, om du vil være tilfreds med en mindre pakke, eller om du måske har brug for lidt flere kanaler. Hvis du ikke har overblik over, hvad du egentlig ser og hvor du ser det, kan det være en god idé at holde ekstra øje med det i en periode - herefter kan så bestille en billigere TV-pakke der kun indeholder det, du faktisk behøver. 

Udbydere af bland-selv TV 

Der er flere udbydere af bland-selv TV-pakker på markedet. Her får du en oversigt over tre udbydere, og de forskellige fordele ved hver af dem. 

Stofa

Hos stofa kan du vælge en lille TV-pakke, som du kan bygge oven på med enten 8, 16 eller 32 kanaler. Stofa har mere end 80 kanaler, du kan vælge at tilføje til din pakke. Vælger du eksempelvis at tilføje 8 kanaler til din lille TV-pakke på 26 faste kanaler, vil du ende på en pris på 454,- om måneden. Du kan altså ikke bygge din egen TV-pakke op fra bunden, og der er relativt faste rammer for antallet af kanaler du tilføjer. En anden ulempe er, at de tilføjede kanaler er betydeligt dyrere end kanalerne i den faste pakke. Til gengæld kan du bytte kanalerne ud en gang om måneden - så kan du både prøve de forskellige kanaler af, eller blot vælge en specifik kanal til, i en måned hvor de sender dit yndlingsprogram. 

Boxer

Hos Boxer kan du derimod fastlægge din TV-pakke helt frit. Her kan enten vælge at betale 80-, pr. måned pr. kanal, eller du kan vælge en spareløsning på mindst otte valgfri kanaler. Vælger du denne løsning, vil prisen for de 8 kanaler være 376,- om måneden. Du vil altså spare 264,- om måneden med denne løsning. 

YouSee 

Hos YouSee skal du også købe grundpakken med, når du blander din egen TV-pakke. YouSee har lavet et innovativt pointsystem til bland-selv pakkerne. Eksempelvis kan du købe en grundpakke inklusiv 20 point til 519,- om måneden. Pointene kan du bruge på både TV-kanaler og streamingtjenester. Kanaler koster 1 point, mens streamingtjenesterne koster mellem 3 og 6 point.