TVpriser.dk - Sammenlign TV pakker og streaming tjenester
Angiv søgekriterier
TV signal:
TV kanaler:
Streaming indhold:
Skrevet d. 18/12-2018

10 julefilm på Netflix der får dig i julehumør

Mangler du stadig at finde julehumøret frem? Hvorfor så ikke gå i gang med at streame julefilm på Netflix? Vi har fundet frem til 10 fantastiske julefilm, som du kan hygge dig med her i december hos Netflix.

A Very Murray Christmas
Denne film handler om Bill Murray, der ikke får sig en god start med sit juleshow på grund af en snestorm. Dog vender det hele igen, og det ender med at blive en perfekt aften. Hvis du ønsker en julefilm med god underholdning og masser af sjov, så skal du se denne film.

A Christmas Prince
Dette er en vaskeægte romantisk julekomedie, der handler om en ung journalist, der er ude på at blive den næste store nyhedsjournalist. Hun bliver derfor sendt ud på en mission, hvor hun møder en prins, der vender op og ned på hele hendes plan.

Elf
Denne julefilm er en vaskeægte klassiker, der ikke kan andet end at få dig i julestemning. Drengen Buddy bliver opdraget som værende en alf af selveste Julemanden. Men da Buddy finder ud af, at han ikke er en rigtig alf, så tager han til New York for at finde sin far. Men livet er ikke det samme i New York som på Nordpolen. 

I’ll Be Home for Christmas
Den enlige mor Jackie er advokat, og glæder sig til at få afsluttet en af hendes store sager, så hun kan holde jul med sin datter. Dog går alt ikke helt, som det skal, da datterens far pludselig kommer forbi. Denne julefilm er for dig, der ønsker at se en vaskeægte juleromantisk film.

Once Upon a Holiday
Under et julebesøg i en anden by vælger en prinsesse at flygte fra alle sine pligter. Her møder hun en mand, der viser hende, hvad det rent faktisk vil sige at være en helt almindelig pige. Dette var alt, hun ønskede, men samtidig så falder hun også for denne mand. Men hvad skal hun vælge, og hvad kommer der til at ske? Det vil julefilmen Once Upon a Holiday give dig svaret på.

Julekalenderen
En fotograf, der ikke er særlig vild med sit job, men har mange drømme for fremtiden, får en antik julekalender af sin bedstefar. Denne julekalender kan måske se ud i fremtiden samt vise hende vejen til, hvad der er vigtigt for hende – nemlig kærligheden og hendes bedste ven.

The Christmas Chronicles
Denne film handler om storebroren og lillesøsteren, Kate og Teddy Pierce, hvis juleaften bliver vendt helt op og ned. Deres plan er at fange julemanden på kamera, men dette er blot starten på en lang rejse og noget af et eventyr, som kun de fleste børn kan drømme om.