MOBILABONNEMENTpriser.dk - Sammenlign priser på mobilabonnementer
BREDBÅNDpris.dk - Sammenlign priser på bredbånd
TVpriser.dk - Sammenlign priser på TV pakker
Find den billigste TV pakke eller streamingstjeneste for dig - Hurtigt og nemt!

BBC Knowledge

BBC Knowledge er for dig, der ønsker faktuel underholdning og ønsker at udvide din horisont med dokumentarprogrammer.

Hvis du ønsker en kanal med faktuel underholdning, så er der ingen tvivl om, at BBC Knowledge er kanalen lige for dig. Ikke nok med, at du bliver underholdt, så får du også udvidet din horisont gennem en bred vifte af forskellige dokumentarprogrammer, der har fokus på blandt andet historie, natur, videnskab og teknik, så uanset hvad du interesserer dig for, så skal du nok finde nogle interessante dokumentarprogrammer på BBC Knowledge.

 

De mange dokumentarprogrammer, der sendes på BBC Knowledge er både kilder til underholdning og ny viden, eftersom de forskellige værter udforsker alle verdens afkroge med et særdeles åbent sind, der resulterer i store og lærerige oplevelser for åbent kamera. Sagt med andre ord bliver du inviteret med på opdagelse i alle afkroge af vores store verden, hvilket naturligvis bliver gjort i videnskabens tegn.

 

Et eksempel på et velkendt program, der er produceret af og til BBC Knowledge, er Top Gear, der ligeledes også er et formidabelt eksempel på, at BBC Knowledge formår at gøre nørderi og viden til noget kult. Som sagt, så er Top Gear med Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond produceret af BBC Knowledge.


Alle TV kanaler

Alle TV kanaler

Få en oversigt over alle TV kanaler og læs omkring dem...