MOBILABONNEMENTpriser.dk - Sammenlign priser på mobilabonnementer
BREDBÅNDpris.dk - Sammenlign priser på bredbånd
TVpriser.dk - Sammenlign priser på TV pakker
Find den billigste TV pakke eller streamingstjeneste for dig - Hurtigt og nemt!

Adult channel

UK Adult Channel er en af Europas absolut mest populære softcore erotik-kanaler. Kanalen er en del af Playboy TV.

UK Adult Channel (går også under navnet The Adult Channel) er kendt for at være en af Europas mest populære softcore erotik-kanaler. Grunden til, at lige netop denne erotik-kanal er blevet så populær er, at kanalen formår at presse begrebet “softcore” til det absolut yderste.

 

Modsat mange andre erotik-kanaler, så har The Adult Channel valgt at ekskludere alt hvad der hedder ligegyldig snik-snak, tips til parforholdet, uinteressante talkshowværtinder og divers grynede og dårligt optagtede klip med tilfældigt udvalgte par, der blot ligger og kysser og kæler lidt i en sofa. På UK Adult Channel er det lige omvendt; her får du non-stop erotiske film af højeste kvalitet hele natten - disse film er fyldt med de lækreste modeller, der sammen skaber de frækkeste scener, hvor intet er overladt til fantasien og grænserne bliver skubbet til bristepunktet.

 

På The Adult Channel, der i øvrigt kan ses fra midnat hver eneste dag, finder du - selvom den tolkes som en softcore-kanal - noget af det mest hardcore softcore erotik du kan komme i nærheden af. Ikke nok med det, så er kvaliteten yderst høj, hvorfor du kan nyde dine erotiske film i en formidabel kvalitet, hvilket ikke er muligt på mange af de andre erotiske kanaler.


Alle TV kanaler

Alle TV kanaler

Få en oversigt over alle TV kanaler og læs omkring dem...